alfa Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 wlasciciel tej DT mowil ze do wymiany sa sprezyny przedniego zawieszenia bo zalozone sa z innego motoru i okazaly sie za male i temu motor taki niski z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornel YAMAHA DT 80 LC2 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) Jeśli mówimy o filmikach to ten jest niezły: Jackuzy dałem ci 5 (jedyna ocena) :) :) Edytowane 8 Listopada 2006 przez kornel YAMAHA DT 80 LC2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Witam!!!czytalem czytałem i neidoczytałem prosze o pomoc jak ODBLOKOWAC Yamahe Dt 125R 98 rok bo nieiwme .Kreci sie do 7tys obrotow jak ja odblokwoac prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornel YAMAHA DT 80 LC2 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Witam!!!czytalem czytałem i neidoczytałem prosze o pomoc jak ODBLOKOWAC Yamahe Dt 125R 98 rok bo nieiwme .Kreci sie do 7tys obrotow jak ja odblokwoac prosze o pomocByło to już tysiąc razy. Trzeba zmostkować kondensator w CDI. Wejdz na sronę ptasiora on tam wszystko opisał. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) Ale on sie pyta jak odblokowac dt 125 a nie dt 80 a tam sie niemostkuje kondensatora było kiedyś coś na forum o odblokowywaniu dt 125 wystarczy troche poszukać masz tu linka do forum 125.pl tam jest cos o blokadach http://www.125.pl/modules.php?name=Forums&...viewtopic&t=869 Edytowane 9 Listopada 2006 przez vmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbix1 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 WITAM I BŁAGAM O POMOC>>>> chodzi o MODÓŁ CDI w dt 80 lc2. mam NIE odblokowany modoł -nic przy nim nie ruszałem a moto kreci do 12 tys obrotow. W TAKIM RAZIE jak on blokuje silnik??? w necie czytałem ze blokuje do 8 tys obrotow. akumpel twierdzi ze CDI opoznia iskre przez co moto jest słabsze.... Juz sie gubie i wkoncu nic nie wiem... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 (edytowane) kumpel nie ma pojecia? modol blokuje obroty jesli masz zablokowany modol dt by krecila 8 a jesli masz odblokowany to 12 jeszcze byly blokowane wydechy i koncowki wydechow wiec nie sluchaj sie kumpla bo wprowadza Cie w blad kornel YAMAHA DT 80 LC2 zanim cos napiszesz przeczytaj caly post lub temat nastepnie odpisuj Edytowane 9 Listopada 2006 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHAW Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Mam takie pytanko - otóż chce sobie kupić wydech Gianelli do mojej Yamahy DT80 LC2 i chciałbym wiedzieć czy ktoś kupował taki wydech ze strony tlumiki.pl?? Mama zamiar z tej strony skorzystać ponieważ nigdzie indziej takich tłumików nie znalazłem:( Jeżeli macie jakieś namiary to bym prosił:icon_mrgreen: Moje gg:3697455 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Witam!!Ma ktos moze na sprzedaz Modoł do Yamaha Dt 125r 98rok ODBLOKOWANY albo wie jak odblokowac bo to co mi wiadomo to inaczej niz w DT 80 prosze o pomoc brak mi mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaszek80 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Witam!!! Jak założyłrm nówke tłok to trzeba go dotrze? i przez długi czas ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 BYLO!!!! Opcja szukaj nie boli :/ Jesli na zeliwie to 500km a jesli na nicasylu to tak do 100lm ;) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Witam wszystkim motomaniaków!!! Chcialem sie dowiec cos nie cos o tuningu dt 80 lc2. Kupilem cylinder malossi 110ccm i nie wiem co dalej mozna wymienic i gdzie dostac np. gaznik, membrany itp slyszalem takze o kruccu ssacym, i dyszy do gaznika. Pozdro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 przy docieraniu zwiekszasz dawke oleju motoru nie mozesz przegrzac jesli go przegrzejesz dupa blada juz takiej mocy nie uzyskacz po okolo 10km wkrec moto na maxa i tak co 50km az dojdziesz do 500 i mozesz krecic go na maxa pilowac go zagrzewac tylko najwazniejsze trzeba prawidlowo dotrzec!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniu Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 (edytowane) Chcem kupic DT 80 z 86 roku byłem oglądac i wydaje mi się że nie jest taka zła ale troche trzeba zrobic. Na liczniku jest ok 67 tys i nie ma linki ale niby jest po szlifie no i nowy tłok. Na co patrzec przy kupnie, czy jakieś elementy ramy pękają, itp. takie najważniejsze rzeczy jazdziłem i nie wydaje mi sie tak żle lecz jakby na wysokich obrotach tak jakoś się leciutko przerywał czy to kwestia regulacji?pozdr Edytowane 11 Listopada 2006 przez krzyniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 jeżeli przerywa na maxymalnych obrotach to w 80% jest to wina świecy . Sprawdziło się to w trzech przypadkach na cztery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi