Michałek1992 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Witam, właśnie wczoraj zakupiłem swój pierwszy motocykl :lalag: Yamahe DT 80 LC II :buttrock: oto fota :biggrin: http://img175.imageshack.us/my.php?image=mojadtte6.jpgWIELKIE GRATKI MISTRZU TEZ TAKA BYM CHCIAL ALE MNIE NIESTAC (MOZE JAKIS SPONSOR :clap:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankees Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Ja akurat miałem sponsora ojciec mi kupił :biggrin: Baklazan też masz taką DT :buttrock: Edytowane 16 Października 2006 przez Yankees Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) nono gratulacje dla nowych motocyklistow :buttrock: :biggrin: Edytowane 16 Października 2006 przez Muma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Panie koliegoMasz przy gazniku 2 srubki ... jedna od powietrza a druga od obrotow .. ta od obrotow ma sprezyne na wierzchu a ta druga jest normalna ... wiec pokrec ta od powietrza tak zeby moto jak najlepiej chodzil ... a potem ustawiasz obroty i jazda kekekkePS: Gratuluje Yamaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Ja akurat miałem sponsora ojciec mi kupił :biggrin: Baklazan też masz taką DT :buttrock:http://bikepics.com/members/baklazan/87dt80/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankees Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Koles co ją mi sprzedał mówił ze to rocznik '91 Ale kid z tym ważne ze jest i działa :lalag: PS: Może jest ktoś tak uprzejmy i by zemną poklikał na GG na temat DT :buttrock: :biggrin: GG: 9974211. Pisać nawet jak niedostepny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 A można jakoś rozróżnić z którego dtka jest roku? Bo mi koleś powiedział że 96 ale nie widać tego na tabliczce wiec nie wiem. Moja niby jest z 96 fotka http://www.bikepics.com/pictures/696541/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankees Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Wiem że DT miała malowanie na każdy rok produkcji inny, zielone to '91 a reszta to jakoś tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 to jak ja mam dt 87` i Yankees z 91` a tak samo malowane...? czyli to jak tak byla tam jakas ostatnia seria tych niebieskich z 91 a pozniej zielone ? :buttrock: pogubilem sie troszq :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) Mi ta twoja nie wyglada na '96 :/ Ja bym jej dal conajwyzej '90... Dla porownania fotka innej DT z '90: http://bikepics.com/pictures/675906/ POZDRO Edytowane 16 Października 2006 przez Soku11 Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Ta twoja to lc. A chodziło ci o jej stan czy o coś innego? Koleś niby jeździł nią po lesie i na torach jak przyjechałem oglądać to była połamana klamka sprzegla. Ale są jakieś szczegułu by rozróżnić roczniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yankees Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 http://www.bikepics.com/yamaha/dt80/ Popaczcie sobie troszku na rok produkcji i na malowania seryjne ;] Ale chyba ja niemam 91 mi się zdaje ze to 89-90 :buttrock: ale niejestem pewien co do malowania może ktoś tak przemalował, naklejki takie kupił bo mu się ta niebieska wersja podobała :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 (edytowane) mylicie sie wszyscy bo DT szly rownoczesnie w kilku malowaniach do roznych krajow. wiem bo mialem kilka DT 80. mozecie zobaczyc na mojej sygnaturce. np z moja jest czarno-fioletowa z 94 a mialem jeszcze dwie z 95: jedna bialo-czerwono-fioletowa i druga bialo czerwona. kumpel ma z 95 i ma czarno-fioletowa. a widzialem jeszcze zolto- niebieskie i czarno-zielone z takich rocznikow. wystarcze spojrzec na bikepics. dodam tylko ze raz mialem wersje na rynek brazylijski i miala dodatkowa lewa owiewke na bakKUŹWA CZYTAJCIE FORUM!!!4 STRONY WCZESNIEJ TEMAT ZOSTAŁ WYJAŚNIONY!!!!!!!!!!!!! Wiem że DT miała malowanie na każdy rok produkcji inny, zielone to '91 a reszta to jakoś tam jest.gówno prawda Edytowane 16 Października 2006 przez pawela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny punkt Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Ja mam 93rok i jest zielono czarna.Kolega Ma tez taka a drugi kolega ma trzy z 95r zczego dwie czarno-fioletowe i jedna biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 Jak jest dt sprowadzona to co za problem sobie rok przerobic żaden!!! Na moje też dt ma malowanie na każdy rok produkcji inne chyba że już ktos sobie przemalował od bodajze 93 do konca szła w kolorach rama fioletowa reszta czarna i nakleji na baku ma niebiesko fioletowe. Ludzie sprzedający dt sobie poprostu zmieniają rok produkcji w brifie lub to jest data pierwszej rejestracji!! Tyle odemnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi