kuki23 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 trak 10w40 oto link jaki to olejhttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=313802909 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Mam problem. Widze tloki za 50, 100zł i neiweim czy sa dobre. Mozecie jakies polecic do mojej dt 80 l2 '94. Niewiem ktory teraz bedzie szlif. Ile wogole mozna szlifow zrobic w dt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 zazwyczaj 3 bezwzlgedu na moto pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Ile wogole mozna szlifow zrobic w dt? zazwyczaj 3 bezwzlgedu na moto W DT 80 można zrobić 8 szlifów. Nominał jest 49 mm, a największy tłok jest 51 mm. Jeden szlif to 0,25 mm. Widze tloki za 50, 100zł i neiweim czy sa dobre. Ja kupiłem za 76 zł i byłem zadowolony przez 5000 km. Bo później padły pierścienie. Gdzie znalazłeś tłok za 50zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Na larsson'ie za 50 pare zł. Ale pisze ze do orginalnych. Z kąd polecacie kuić tłok i pierścionki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Mam problem. Widze tloki za 50, 100zł i neiweim czy sa dobre. Mozecie jakies polecic do mojej dt 80 l2 '94. Niewiem ktory teraz bedzie szlif. Ile wogole mozna szlifow zrobic w dt? Sądzę, że oba tłoki są miernej jakości. Lepiej dołożyć i kupić coś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Sądzę, że oba tłoki są miernej jakości. Lepiej dołożyć i kupić coś lepszego. Coś lepszego??? :biggrin: Znasz może jakiś adres sklepu w którym można kupić porządny tłok, np. Wossnera do DT 80? Bo ja nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Jeżeli chcesz przypasować tłoczek dobrej marki, to proponuję poszukać tłoka od yz 80, napewno coś znajdziecie porządnej marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Hehe to juz wole kupic ten za 50 pare zlotych, koles przejedzil na takim 8tys. km. A niechce wkadac tyle kasy, bo po wakacjach sprzedaje moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) Potrzebuje zębatki na przód mniejszej niż 15 zębów do DT 80. Wie ktoś gdzie można kupić, bo wszędzie 15 i większe? PS. I czy dałoby rade podpasować zębatke od czegoś innego np. od DT 125 LC 2, bo do niej są nawet 12? Edytowane 21 Lutego 2008 przez Marker15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denisso Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Jeśli chodzi o tłok to znam adres gdzie powinni mieć jest to sklep z Yamahy jeśli kupisz tam tłok dasz parę groszy więcej to będziesz zadowolony i długo tez pojezdzisz!! Możesz tez tam zamówić u nich przez internet i przysyłają Ci do domu! Jeśli chodzi o tłok to znam adres gdzie powinni mieć jest to sklep z Yamahy jeśli kupisz tam tłok dasz parę groszy więcej to będziesz zadowolony i długo tez pojezdzisz!! Możesz tez tam zamówić u nich przez internet i przysyłają Ci do domu! tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Jeśli chodzi o tłok to znam adres gdzie powinni mieć jest to sklep z Yamahy jeśli kupisz tam tłok dasz parę groszy więcej to będziesz zadowolony i długo tez pojezdzisz!! Możesz tez tam zamówić u nich przez internet i przysyłają Ci do domu! tak. To podaj ten adres... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 informuję, że po skróceniu pancerza o 5-7 cm, można używać linki od sprzęgła przeznaczonej do Jawy 350, linka ma regulację. Cena: 5-8 zł. Więc taniej i na pewno u każdego w okolicy jest sklep z takimi częściami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bergi Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Zdejmując cylinder z silnika, trzeba wyciagac silnik z ramy ? Oo . I czy sciagajac te wezyki z glowicy, i odkrecajac czujke od temp. nie prysnie, lub wyplynie jakis plyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki23 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ja sciagam cylinder bez wyciagania silnika z ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi