Shinigami Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 chodzi mi o ten dekiel co sie do niego iksrownik przykreca ;] Iskrownika nie przykręca sie do dekla ! Cały zapłon jest przykręcany do karteru Jeśli chodzi oto czy po odkręceniu od kartera ma działać to nie powiniem bo silnik jest masą/minusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 zrobie za chwilke zdjecia i Wam pokaze :icon_razz: ze umnie iskrownik przykreca sie do dekla lewego :rolleyes: :P( :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki23 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 witam mam pytanie pod ktory pierscien gorny czy dolny podkladka bo juz nie pamietam chodzi o pierscienie do tloka jest w kąplecie podkladka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) :D Edytowane 17 Lutego 2008 przez rybex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchomorek Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Witam, jestem tu nowy, ale słyszałem , że na niektórych forach robi się tak, że inni użytkownicy ogladają za siebie moto.Z tąd mój post.Jeżeli ktoś jest z Będzina i mógłby obejrzeć mi ta maszyne i zdać relacje, stan techniczny, jak sie jeżdzi byłbym ogromnie wdzięczny. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M593599 Chcę kupić DT 125 i ta by mi odpowiadała, ale najpierw należałoby ją sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Znacie jeszcze jakieś sklepy internetowe oprócz Sklepu Motocyklowego i Larssona w których można kupic części do DT 80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki23 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 mi gosciu powiedzial sklepu w ktorym kupowalem tloki ze to jest pod pierscien i zawsze podkladalem i jezdzilo do kazdej wymiany tloka i teraz tez podlozylem , to gosciu w serwisie yamahy jakis tempy ,teraz juz nie bede sciągal cylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 http://forum.motocyklistow.pl/Wszystko-o-Y...125-t22158.html Nastepnym razem pytaj w tym temacie :lalag: tam napewna dadza ci szybka odpowiedz. pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 podluz ja pod wydech .. od strony lewej na polnocy wschod od prawej ... lool to jest zabezpieczenie ;] Wiesz w ogóle o czym mowa?! Jeśli nie, to proszę - nie spamuj.U kolegi taką właśnie podkładke założyliśmy pod dolny pierścień - wedle zaleceń 'szpeca' ze szlifierni silników.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki23 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 [wlasnie caly czas mi o to chodzi gosc w serwisie mi powiedzial zeby zlozyc pod dolny pierscien a tu kolega pisze ze sa do montarzu , to w koncu ma byc czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) [wlasnie caly czas mi o to chodzi gosc w serwisie mi powiedzial zeby zlozyc pod dolny pierscien a tu kolega pisze ze sa do montarzu , to w koncu ma byc czy nieJa tego nie zakładałem i pierścienie padły po 5k km. Lepiej to załóżcie... Edytowane 17 Lutego 2008 przez Marker15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 najpierw proponuje kupic sobie słownik jezyka polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 To jest oryginaly lakier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchomorek Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Co sądzicie o tym? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M593599 Czekam na szybką odp pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchomorek Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Rozmawialem z kolesiem mowil ze oryginal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi