Skocz do zawartości

Wszystko o Yamaha DT 50, 80 i 125

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Gdzie kupujecie tłoki i w jakiej cenie??

Potrzebuje kupic dwa tłoki do DT 80 49,00 i 50,00

pytanie gdzie oferuja leprzej jakosci tloki w KLASIE czy LARSONIE ( ci maja tansze)

kwestia ceny i jakosci.

dzieki za odp

W Klasie sa Tajwańskie Access Cycle.... to nie są Pistony z tego co się orientuje bo pistony są w takich zielonych pudełkach z napisem Piston :buttrock: ...... co do jakości to dobre tłoki .... na pewno nie jest to to samo co wossner czy prox ale na pewno są dobre jak na swoją klasę cenową :icon_mrgreen:

Edytowane przez Jackuzy

Pistony są też na kemocie, kumpel ma w swojej hondzie, jak narazie bez problemów.

Jeszcze mam takie pytanie jak Postawić dt 125 na koło?? nie mogę zaczaić jak to zrobić, dodam że nie mam YPVS.

Edytowane przez bart90dt125

Pistony są też na kemocie, kumpel ma w swojej hondzie, jak narazie bez problemów.

Jeszcze mam takie pytanie jak Postawić dt 125 na koło?? nie mogę zaczaić jak to zrobić, dodam że nie mam YPVS.

Hehe ja nie umiem na kółko stawiać a będę ci radził :notworthy:.....

Musisz kilkoma przygazówkami podejść pod próg mocy .... (chodzi mi o odpowiednie obroty silnika) i w podblizu tych obrotów puścić sprzęgło tak żeby Ci podrzuciło koło... gdy pójdzie w górę sterujesz hamulcem tylnym aby nie przerzuciło cię na plery... jak jesteś za daleko na plecy depczesz hamulec...

z tym że w DT125 powinieneś iść na kółko z gazu na 2 ;]

KUPIE PEWNĄ CZĘŚĆ DO YVPS'u !!!! jezeli ktos cos ma prosze o kontakt pod nr gg - 3521397 !!!!!!! PILNIE !!!!

pewną? tzn jaką? :icon_mrgreen:

włąsnie działa Ci już moto czy nie koniecznie?

Jakby już chodziło to może byś się wybrał na Nowosolna na zawody Cross Country?:icon_mrgreen: