bart90dt125 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 ja mam tłoczek proxa i sie b.dobrze sprawuję , a co do rozmiaru to kupuje się na sekekcje co 0,25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 ja mam tłoczek proxa i sie b.dobrze sprawuję , a co do rozmiaru to kupuje się na sekekcje co 0,25 gdzie kupiles i ile dales ?? :) reszta z Was tez go poleca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lord_s Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Witam Gdzie kupujecie tłoki i w jakiej cenie?? Potrzebuje kupic dwa tłoki do DT 80 49,00 i 50,00 pytanie gdzie oferuja leprzej jakosci tloki w KLASIE czy LARSONIE ( ci maja tansze)kwestia ceny i jakosci. dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 sklep jak skle, to firma robi tłok jeśli ta sama firma to bez różnicy jaki sklep. A co do mojego tłoczka to dałem 250 zł w sklepie u mnie w mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 lord_s co do jakosci to oni maja tam pistony i to dosyc drogo poszukaj w internecie sklep wilmat w toruniu zadzwon do nich i oni posiadaja takiej samej jakosci tloki tylko ze za 66zl!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) W Klasie sa Tajwańskie Access Cycle.... to nie są Pistony z tego co się orientuje bo pistony są w takich zielonych pudełkach z napisem Piston :buttrock: ...... co do jakości to dobre tłoki .... na pewno nie jest to to samo co wossner czy prox ale na pewno są dobre jak na swoją klasę cenową :icon_mrgreen: Edytowane 24 Października 2007 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Pistony są też na kemocie, kumpel ma w swojej hondzie, jak narazie bez problemów.Jeszcze mam takie pytanie jak Postawić dt 125 na koło?? nie mogę zaczaić jak to zrobić, dodam że nie mam YPVS. Edytowane 24 Października 2007 przez bart90dt125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Proxy sa kute ?? i w jakim sklepie internetowym mozna je tanio kupic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Pistony są też na kemocie, kumpel ma w swojej hondzie, jak narazie bez problemów.Jeszcze mam takie pytanie jak Postawić dt 125 na koło?? nie mogę zaczaić jak to zrobić, dodam że nie mam YPVS. Hehe ja nie umiem na kółko stawiać a będę ci radził :notworthy:..... Musisz kilkoma przygazówkami podejść pod próg mocy .... (chodzi mi o odpowiednie obroty silnika) i w podblizu tych obrotów puścić sprzęgło tak żeby Ci podrzuciło koło... gdy pójdzie w górę sterujesz hamulcem tylnym aby nie przerzuciło cię na plery... jak jesteś za daleko na plecy depczesz hamulec... z tym że w DT125 powinieneś iść na kółko z gazu na 2 ;] Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart90dt125 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 dla kogoś wprawnego to możliwe, ale jak dla mnie to ciężko, A co do tematów tłoków dop moto, to proponuję uzyć opcji szukaj, bo temat był nieraz już na forum wałkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybex Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 szukalem ale znalazlem tylko jeden na ktory nikt nie odpisywal ;/ ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian_9 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 To doradzicie mi gdzie i jakie zebatki oraz lancuch kupic do mojej DT 80 95'? Prosze o szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniu Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 zobacz tutaj : http://www.larsson.pl/ Powiedzcie mi dlaczego z pośród tych świec jest taka różnica w cenie czy jezdzicie na takich ? ( DT 125)http://www.sklep1.larsson.pl/Parts.aspx?Ca...nd&motId=111052 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 KUPIE PEWNĄ CZĘŚĆ DO YVPS'u !!!! jezeli ktos cos ma prosze o kontakt pod nr gg - 3521397 !!!!!!! PILNIE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 KUPIE PEWNĄ CZĘŚĆ DO YVPS'u !!!! jezeli ktos cos ma prosze o kontakt pod nr gg - 3521397 !!!!!!! PILNIE !!!! pewną? tzn jaką? :icon_mrgreen: włąsnie działa Ci już moto czy nie koniecznie? Jakby już chodziło to może byś się wybrał na Nowosolna na zawody Cross Country?:icon_mrgreen: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi