karol1001 Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Kupowanie przenoszonych i przepoconych przez kogoś butów jest ooobrzydlwie, tak samo z kaskiem :? :? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Kupowanie przenoszonych i przepoconych przez kogoś butów jest ooobrzydlwie' date=' tak samo z kaskiem :? :? :?[/quote']Jasne, że każdy wolałby nowe ale nie zawsze kazdego stać. Nówki buty masz za 600zł a używane czasem w bardzodorym tsanie za połowe ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Jasna sprawa, ale ja wole dłużej zbierac na gorsze nówki niż kupić jakieś lepsze używki - po prostu mnie od tego odrzuca :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 12 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 sluchajcie mam taka oferte: czesci od dt 125 z 85 roku i na zdjeciu jest widoczne ze sa te interesujace mnie boczki. i oto moje pytanie:czy te boczki od tej 125 beda pasowaly do mojej 80 z 95 roku ? przypominam ze mam lc2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 dtwarior zapodaj mi linka ja też szukam plastików do DT125 :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 12 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 hihihih Enduras ;) mam to w gazecie.jak chcesz to poszukam jeszcze czegos dla Ciebie?a jak nie beda pasowaly do mojej to sa Twoje ok? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 No ja szukam prawego boczka do DT125r ale nie wiem czy od 85roku będzie taki sam jak od 97. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 No ja szukam prawego boczka do DT125r ale nie wiem czy od 85roku będzie taki sam jak od 97.Nie będa pasowały. Ty musisz szukac takich z roku 89-03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Kupowanie przenoszonych i przepoconych przez kogoś butów jest ooobrzydlwie, tak samo z kaskiem Ja tam wole jezdzic w dobrych uzywkach, niz w nowych slabiutkiej klasy butach za 400-500zl ;) . Jak dla mnie troche przesadzasz. Upierzesz buty i jest wszystko spoko ;)- ja mam wyjmowalny but ze srodka takze jeszcze lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 moj kumpel nie ma tez plastiku z jednej stronie w DT125ale zeby cos tam bylo to sie z blachy dorobilo i wyglada porzadniepoza tym DT to maszna w teren a nie na miasto zabardzo wiec wygladac super nie musi, a dorobic z blachy warto zeby sie tam zadne swinstwo nie dostalo albo sobie ktos czegos nie porzyczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Sorki- tego tu nie mialo byc. Prosze o usunecie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 moj kumpel nie ma tez plastiku z jednej stronie w DT125 ale zeby cos tam bylo to sie z blachy dorobilo i wyglada porzadnie poza tym DT to maszna w teren a nie na miasto zabardzo wiec wygladac super nie musi, a dorobic z blachy warto zeby sie tam zadne swinstwo nie dostalo albo sobie ktos czegos nie porzyczylJa kiedys do swojego pierwszego moto (Ts z 1980r. ) dorobilem boczek z baniaka 5 litrowego po spryskiwaczu do szyb ;). Pomalowalem to na czerwono i wygladal calkiem calkiem hehe . JEdnak jakims dziwnym trafem jadac sobie na rowerze lasem moja uwage przykula jakas dziwna plastikowa czesc. Okazalo sie ze to boczek ten ktorego mi brakowalo- od Ts125er :D. Wtedy to po prostu mialem farta bo jednak nie jest to popularny sprzet. Poszukaj w lesie moze cos da rade znalesc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 moj kumpel nie ma tez plastiku z jednej stronie w DT125 ale zeby cos tam bylo to sie z blachy dorobilo i wyglada porzadnie poza tym DT to maszna w teren a nie na miasto zabardzo wiec wygladac super nie musi, a dorobic z blachy warto zeby sie tam zadne swinstwo nie dostalo albo sobie ktos czegos nie porzyczyl Hem hem, no to jest Enduro, ale wyglądać jakoś musi, a pozatym z prawej strony masz akumulator a jak się zachlapie błotem to nie będzie kolorowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 12 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Strzalek "Ty" czyli ja czy kolega od 125??a od jakich rocznikow i modeli beda pasowaly bozczki? od dt 50? dt 125? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 Strzalek "Ty" czyli ja czy kolega od 125??Kolega od 125 czyli Enduras a od jakich rocznikow i modeli beda pasowaly bozczki? od dt 50? dt 125?Najlej jakbyś znalazł takie jak Twoje orginalne.Zaobacz na www.bikepics.com Czy sa takie same i po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi