Enduras Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 Witam! Mam pytanie... Czy za 1200 euro w Niemczech kupię DT125; rocznik 96 wzwyż, nie wymagającej wkładu finansowego, w bdb stanie?Poczekaj 2tygodnie to Ci sprzedam moją po malowaniu,wymienie opon i płynów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 Enduras to Ty swoją kupiłeś żeby wyremontować i sprzedać? Sry, ale wolałbym DT bez przejść, a Twoja musiała ich parę mieć. Poza tym muszę jeszcze S51 sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 Co tam znowu za przejścia, zrobiłem z niej fure(znaczy caly czas robie), i będzie wszystko SI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 Wie ktoś czym właściwie różni się DT125 od DT125R? Na motoscout jest taki podział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 3 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2005 YYY sorry zielorz, ale czy wiesz co to jest interpunkcja? Jak wiesz to bardzo proszę zacznij jej używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumiś Opublikowano 4 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 Nie wiecie gdzie można kupić plastik od prawej strony tam gdzie sa dozowniki wyrownawcze do Yamahy DT 80 LC2 :?: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2005 YYY sorry zielorz, ale czy wiesz co to jest interpunkcja? Jak wiesz to bardzo proszę zacznij jej używać. Dobrze Panie Wojtku DT. Od dziś zaczne na twoje specjalne życzenie używać wszystkich znaków interpunkcyjnych jakie znam. Gdzieś widziałem (moge się mylić) , że DT 125R w standardzie ma bardziej terenowe opony, a normalna szosowe. Jeśli sie myle poprawcie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 Witam. Mam do sprzedania cala rame do DT 80, z kołami (hamulce bebnowe), zawieszeniem, bak , siedzienie oraz czesci silnikowe (kartery, wal do regeneracji, dyfuzor, cylinder, glowica i te inne pierdoły) zebatki , lancuchy i inne drobiazgi. Jak cos to pisac na gg :2518342. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 18 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 sluchajcie... widzac ze "moj" tamat umiera zdecydowalem sie go reanimowac.no dobra do rzeczy... :D mam takie male pytanie odnosnie taj rejestracji (PROSZE MNIE NIE JECHAC!!!!!!!! :oops: > jakie dane mam spisac??!!! tak dokladnie!bo chyba takie rzeczy jak np.pojemnosc zbiornika paliwa nie jest porzebna?prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 Zielorz sorry, ale chodziło mi o to, zeby można było szybciej post przeczytać, bo bez interpunkcji to sie można pogubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 dzieki za odpowiedz!!!!! :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Pytanie z innej paki: Do ilu obr. kreci sie zablokowana Dt 125 z 85r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Pytanie z innej paki: Do ilu obr. kreci sie zablokowana Dt 125 z 85r.MOja przed rozblokowaniem na luzie wykręcała coś koło 11tys a po wyjeciu blokad z wydechu i założeniu sportowej końcówki i wyregulowaniu zaworu wydechowego kreciał ponad 12 na lzuie i na 1i 2 biegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Po czym poznac ze YPVS jest dobrze wyregolowane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Po czym poznac ze YPVS jest dobrze wyregolowane??Otworzyć. Zapalic silnik. dawaj gazu i zobacz czy sie otwiera do końca a na wolnych jest zamkniety. Czesto blokady polegały na tym ze owteirał sie tylko do połowy. Reguluje sie go linkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi