dersu Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 młody jestem ale sie wypowiem;) Wiem ze niby wszyscy smigaja tam na obrotach ale po jaka cholere obcinac to co najwazniejsze:/ Przecież czasem trzeba zahamować EEE Wueska ...hamulce to oni pewno zostawiaja??!!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 no tak... ale jak dlamnie pujscie w wysokie obroty to niewatliwa łatwizna! Przypomne tylko ze P=M*omega... wiec zwiekszajac wartosc momentu przy tych samych obrotach mozna zwiekszyc moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Wiec odpowiadajac na pytanie moto bedzie mialo ta sama, lub mniejsza moc.Jezeli trzeba bedzie regulowac to da sie wyregulowac bez hamowni.To tylko wymiana koncowki tlumika. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
njoyXX Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam!Tak czytam i czytam i i dalej nic nei wiem co dobre.Wiem tylko ze albo wywala sie kase na wydech znanej firmy dedykowany do danego moto albo idzie sie do speca,ktory siedzi w temacie pare lat i nic nie zepsuje.Wiec mam pytanie.chce tlumiki do XX,ale na jakies znanej formy kosztuja DUZO :biggrin:Zalezy mi na dwieku i na wygladzie.Gdzie w Wawie lub w poblizy jest jakis dobry spec co dorabia tlumiki do moto?Pozdrawiam,Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 http://www.motowydech.prv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
njoyXX Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Dzieki wielkie i pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Ile za puszkę chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ceny sam chętnie bym poznał. Koledze cały wydech za 400pln zrobił z tego co pamiętam.Jak ktoś korzystał, a korzystał na 100% to niech poda przykładowe ceny :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 POLECAM: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2988006bardzo dobra jakość wykonania i super dźwięk :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 POLECAM: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2988006bardzo dobra jakość wykonania i super dźwięk :biggrin: Ja tez sie zastanawiam nad wymiana tlumika przy okazji wiosennych regulacji i zastanawia mnie czy sie oplaca kupowac wlasnie takie koncowki tobione gdzies w Polsce, czy lepiej wydac wiecej i miec cos oryginalnego. Bo musze stwierdzic ze jednak jest roznica miedzy 1300 a 400 :/ i to mnie wlasnie martwi. Jak myslicie? Mam do wyboru: 1. Albo kupic tanszy tlumik mniej wiecej taki jak ten na gorze za okolo 400zl.2. Albo pozostac przy oryginalnym. i co by tu zrobic??? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Możliwości jest więcej.Jak masz motor za 15 tyś to wydech za 400 to czyste sqnerostwo :banghead: . A jak masz mniej kasy albo szkoda inwestować w motocykl ,,względnie tani" to albo dać komuś do roboty tzw ,,samoróbkę" >> np: motowydech albo kupić markowy komin (używany za 400pln) i samemu to założyć. Czasami można coś fajnego ustrzelic na allegro i będzie grało. Nie trzeba wydawać 2 tyś na puszkę aby ryczało :icon_eek: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 pytanie w ttr mam wydech przelotowy - dwie rurki perforowane o zmiejszającej się srednicy w strone wylotu! i tak co mi da napchanie waty? czy przez jej brak traci moc? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Możliwości jest więcej.Jak masz motor za 15 tyś to wydech za 400 to czyste sqnerostwo :cool: . A jak masz mniej kasy albo szkoda inwestować w motocykl ,,względnie tani" to albo dać komuś do roboty tzw ,,samoróbkę" >> np: motowydech albo kupić markowy komin (używany za 400pln) i samemu to założyć. Czasami można coś fajnego ustrzelic na allegro i będzie grało. Nie trzeba wydawać 2 tyś na puszkę aby ryczało :bigrazz: . moto kupione za oszczednosci. Teraz jestem student i nie mam kasy, a wiadomo, ze nowy komin to jeszcze regulacje trzeba zrobic i juz kasa sie rozchodzi, a na paliwo mi nikt nie da :icon_rolleyes: Ja tam, z mojego punktu widzenia, nie mam nic przeciwko co do tych polskich wydechow, procz tego ze nia sa dedykowane no i wiadomo, ze to jest pchanie sie w cos co moze nie wypadlic do konca. Nie oszukujmy sie, duza czesc pieniedzy jaka placimy za markowy tlumik to nalepka :/ pozdro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi