Alf007 Opublikowano 8 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Mycha nie wszytkie ale sporo ich jest tylko niektórer nie umieją sie do tego przyznać...zapewniam Cie w Poznaniu mnie najpierw usłyszysz poźniej zobaczysz:) ale w mieście zaczęsto z neonem nie latam bo to jak do klatki lwa sie pchac a i tak juz psy sa wyczolena na motocyklistów lepiej ich nie drażnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 Mycha Ciesze sie ze doszlismy wspólnie do porozumienia , jak widzisz wszyscy faceci myślą podobnie (w pozytywnym tego słowa rznaczeniu). Pozdrawiam :lapagora: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 Witam! Nie wiem cz ktoś tego nie zamieszczał kiedyś, ale na tej stronie jest coś do motocykli http://www.neon.xt.pl/ Może sam się skusze na to ;)Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel-SV Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 Obejrzałem ten filmik..... Ehhh Engels, Engels...... aleś wioske odpierd**ił z tymi światełkami....... sorry.... buahahahaha!!!!!! ale najbardziej to podobało mi się to sportowe obuwie i białe skarpetki....buahahahahaha!!!!!!!!!!! jeszcze raz sorry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 9 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2005 Bardzo dobry pomysł z neonami. Mi się to podoba.Ja akurat w swojej maszynie nie mam neonów, ale zamontowane diody. Diód mam 10 i zamontowane są na plastiku pod silnikiem. W nocy jest efekt gwarantowany!!!. Super wygląda wtedy nawet gdy sie ściemni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 13 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2005 ale najbardziej to podobało mi się to sportowe obuwie i białe skarpetki....buahahahahaha!!!!!!!!!!! Wiem, wiem wszystkim się to podobało :mrgreen: Ale już wcześniej w temecie o tych diodach napisałem że już sobie kupiłem właściwe obuwie... Ale jeszcze nie nakręciłem drugiej części "Niebieskie koła 2 : Reaktywacja : No white socks" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 ale najbardziej to podobało mi się to sportowe obuwie i białe skarpetki....buahahahahaha!!!!!!!!!!! Wiem, wiem wszystkim się to podobało :mrgreen: Ale już wcześniej w temecie o tych diodach napisałem że już sobie kupiłem właściwe obuwie... Ale jeszcze nie nakręciłem drugiej części "Niebieskie koła 2 : Reaktywacja : No white socks" :mrgreen: Ale gustowny dresik z neonami na wszystkich 3 paskach to by Ci sie przydał :lol: :lol: :lol: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Eee.. Wypraszam sobie :) Znasz mnie Greedo na żywo i jeśli ktoś tu jest dresem to już prędzej Ty :D I to że lubie festyny nie znaczy że jestem dresem :P :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 8 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2005 Moim zdaniem neony i diody w motocyklu to zakladanie adidasow do smokingu.Aczkolwiek jak kumpel do jawy350 zamontowal przy kratce cylindra kilka niebieskich diodek to musze przyznac ze mi sie nawet podobalo jak z cylindra wychodzily subtelne niebieskie jezyki swiatła.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 9 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2005 :idea: jeśli ktoś ma ochote kombinować z diodami to moge sie podzielic doswiadczeniami poniewaz zajmuje sie takimi bajerami od dawien dawna.(przede wszystkim tanim kosztem) i pewnymi efektami. w ogole z drobna elektronika jesli komus sprawia problem to sprobuje pomoc. :D Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Dodatki do motocykli, umożliwiają wyróżnianie się z „tłumu”. Jeden założy głośny wydech, inny dwa neony, kolejny zmieni kolor motocykla, czy zrobi graffiti.Po co ?Po to aby jeszcze bardziej wypieszczona maszynka podobała się swojemu panu. Jeśli dodatki są gustowne to podobają się innym. Jeśli nie trudno. Ważne aby właściciel był usatysfakcjonowany. Ja osobiście neonów do motocykla nie założę, ale mam w samochodzie, we wnętrzu i śmieję się jeśli komuś się to nie podoba. Trudno. Dla mnie bomba.Nad stroboskopami zastanawiałem się i to mocno. Miały być zamontowane wewnątrz lamy i zespolone z długimi. Od takie poganiacze na katamarany (za wschodnią granicą bogaci Rosjanie w szybkich samochodach montują stroboskopy w halogenach i zapiep... ile wlezie. Na Litwie mandat za włączone stroboskopy wynosi ok.300-400 PLN). W Polsce zależy pewnie od Gliniarza. Ale odpuściłem. Moim zdaniem jeśli ktoś zapragnie mieć „świecące wentyli” to niech zakłada. A jak ktoś się będzie śmiał i mówił że jesteście „wieśniakami” to tylko świadczy o braku jakiejkolwiek tolerancji ze strony prześmiewcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Ja też już mam swoje 3cie autko i w każdym jednym miałem neony pod deską rozdzielczą w aktualnym również.mi sie pdoba bo jak w samochodzie jest czysto(a mój staram sie żaeby zawsze był czyściutki) to wygląda w mojej ocenie naprawde fajnie a i większośc osób które wsiadało domnie do samochodu po raz pierwszy mówiło że im sie to ardzo podoba...Stroboskopy też miałem w dwóch poprzednich samochodach i jako poganiacze sprawdzały sie rewelacyjnie.Nie raz ludzie zatrzymywali sie na poboczu w panice szarpiąc za niezapięte pasy...ubaw po pachy!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi