Skocz do zawartości

Co to jest ?

BORSUKLES
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiedzialem w jakim dziale to zamieścic :roll: :idea: :idea: :idea:

Niech mi ktos powie, co to ma być ??

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=39486887

Na początku, myślalem, że to TRIAL - ale przecież moc 2,3 to ;edwo na krawęznik wjedzie....

Czy nadchodzi nowa moda ?

A jak się mylę, uświdomcie mnie.

z pozdrowieniami BORSUKLES

Testowałem to coś dla SM. Fajnie staje na przednie koło, rozlewając przy tym paliwo :-), silnik za słaby, twarde siodło, ale ciekawy wygląd. No i ta nazwa - twarda dupa czy osioł? Z motorem 125 ccm może być to fajna zabawka do wygłupów.

http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56420...20,2431441.html

Pozdro, Pawel

Jak się dobrze przyjżeć to widać, że ten pojazd ma zastosowanie czysto zabawowe.

Nie jest praktyczny ani nie nadaje się do normalnej jazdy, tylko czy ktoś będzie miał kase na taką zabawkę,

która w zasadzie do niczego nie służy i nie wygląda zbyt fajnie?

Pozdrawiam

Heh śmieszny sprzęt ma wiejskie kierunki w manetkach :lol: i ogulnie jest dziwny. Więc jak napisał BORSUKLES śmieszny sprzęt do zabawy.

Kto kupi takie coś za taką kase - chyba każdy by wolał jakieś endurko za taką cene. Krudko podsumowując zabawka dla bogatych.

• 1 miesiąc temu...

Wątpie, ze to może być do zabawy bo przeciez takie osągi to chyba tylko na "stoopie" to jest raczej sprzęt dla "młodych" w miasto do popisu, ale wątpie bo taka cena to juz naprawde mozna niezły motorek kupic chocby CZ CROSS :D i jeszcze zostaje duuuuuzzzo kasy.

• 3 tygodnie później...

Też mnie zastanawia, czy takie dziwadło znajdzie nabywców. Piszecie, że to zabawka dla zamożnych ludzi, ale nikt, choćby nie wiadomo jak bogaty, nie będzie wywalał kasy w błoto, a za tę sumę można kupić już całkiem przyzwoity skuter czy klasyczny motorower.

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300