embe Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Puszku, jeśli wszystko jest legalne, nie powinno być przeszkód, żeby nam to wyjaśnić. Sprawiasz jednak wrażenie, że nie za bardzo życzysz sobie, aby wszyscy dowiedzieli się w jaki sposób zamienić CBX w CBR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 Puszku, jeśli wszystko jest legalne, nie powinno być przeszkód, żeby nam to wyjaśnić. Sprawiasz jednak wrażenie, że nie za bardzo życzysz sobie, aby wszyscy dowiedzieli się w jaki sposób zamienić CBX w CBR. Magiczna metamorfoza. Albo zglosiles zmiany do urzedu, z tym ze musialbys te czesci kupic nowe albo z dokumentami. W co nie do konca chce mi sie wierzyc Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 jeżeli właściciel nie chce pary puścić to tu macie dyskusję na temat jego/tego sprzęta :!: :!: http://groups.google.pl/groups?hl=pl&lr=&i...i.pl%26rnum%3D1 a tu macie opis sprzęta po oględzinach wykonanych przez jednego z Precli :twisted: http://groups.google.pl/groups?hl=pl&lr=&i....org%26rnum%3D5 Pozdrawaim Turek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 18 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2005 mozemy jechac na policje jak ktos jest zainteresowany kupnem bo inaczej szkoda mojego i waszego czasu, policja obada i powie ci ze jest ok, bo sam wczesniej jezdzilem zeby sprawdzac :D mala pomylka w dyskusji - moto bylo sprowadzone w 2002 roku i jest to wyraznie napisane w karcie pojazdu. a o mariderze nie bede nic mowic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 niemcy, przyjedz zobacz NIe mam ochoty oglądać paścia.Ale ciekawi mnie czy niemcy wiedzą o tych numerach z numerami ?Pracowałem w ich warsztatach motocyklowych i dokładnie znam procedury. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 Hmm Jak dla mnie to coś tu strasznie śmierdzi. W zasadzie powinno się policję powiadomić. Bo jeźeli numery były przebite i na ramie i na silniku to sród jest coraz większy. Ten ktory go ogladal pisal ze sa przebijane. Wiec na bank kradziony motocykl Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 ach wy warszawiacy :oops: sory ale mam sie opierac na opinii motocyklisty z mojego miasta, ktory mysli ze jest boss bo ma nowy motocykl dobrej klasy, a nic soba nie reprezentuje?[gosc z precli] a moze raczej bardziej powinienem wierzyc dla policjantow, ktorzy ogladali moto odrazu po zakupie, a potem drugi raz ogladali go jacys tam kolesie z policji co wlasnie sie zajmuja sprawdzaniem numerow? jakim cudem marider stwierdzil, ze numery sa z numeratorow hondowskich czy cos takiego - sory, ale nie bardzo rozumiem skad ktos mialby miec cos takiego. powtarzam: sprawdzalem sam moto na policji, a drugi raz sprawdzala mnie policja i wyraznie powiedzieli ze jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 ach wy warszawiacy :oops: sory ale mam sie opierac na opinii motocyklisty z mojego miasta, ktory mysli ze jest boss bo ma nowy motocykl dobrej klasy, a nic soba nie reprezentuje?[gosc z precli] a moze raczej bardziej powinienem wierzyc dla policjantow, ktorzy ogladali moto odrazu po zakupie, a potem drugi raz ogladali go jacys tam kolesie z policji co wlasnie sie zajmuja sprawdzaniem numerow? jakim cudem marider stwierdzil, ze numery sa z numeratorow hondowskich czy cos takiego - sory, ale nie bardzo rozumiem skad ktos mialby miec cos takiego. powtarzam: sprawdzalem sam moto na policji, a drugi raz sprawdzala mnie policja i wyraznie powiedzieli ze jest ok Co to znaczy "jest ok"? Ze numery są dobrze przebite? Moze zamiast pisac puste i nic nie wyjasniajace posty napiszesz o co w tym tak na prawde chodzi? PS jeszcze jedna opcja mi przychodzi do glowy malo prawdopodobna ale chyba jedyna :D Ktos kto mial tego cbxa go rozpieprzył a majac papiery zglosil w urzedzie wymiane ramy i silnika na te o okreslonych numerach. Ale jakim cudem w urzedzie ktos mialby sie nie zorientowac to nie mam pojecia... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 ach wy warszawiacy :oops: sory ale mam sie opierac na opinii motocyklisty z mojego miasta, ktory mysli ze jest boss bo ma nowy motocykl dobrej klasy, a nic soba nie reprezentuje?[gosc z precli] a moze raczej bardziej powinienem wierzyc dla policjantow, ktorzy ogladali moto odrazu po zakupie, a potem drugi raz ogladali go jacys tam kolesie z policji co wlasnie sie zajmuja sprawdzaniem numerow? jakim cudem marider stwierdzil, ze numery sa z numeratorow hondowskich czy cos takiego - sory, ale nie bardzo rozumiem skad ktos mialby miec cos takiego. powtarzam: sprawdzalem sam moto na policji, a drugi raz sprawdzala mnie policja i wyraznie powiedzieli ze jest ok Co to znaczy "jest ok"? Ze numery są dobrze przebite? Moze zamiast pisac puste i nic nie wyjasniajace posty napiszesz o co w tym tak na prawde chodzi? PS jeszcze jedna opcja mi przychodzi do glowy malo prawdopodobna ale chyba jedyna :D Ktos kto mial tego cbxa go rozpieprzył a majac papiery zglosil w urzedzie wymiane ramy i silnika na te o okreslonych numerach. Ale jakim cudem w urzedzie ktos mialby sie nie zorientowac to nie mam pojecia... wiesz tlumaczyl Ci sie nie bede, bo nie mam z czego. mozliwe ze bylo tak jak mowisz. motocykl nie byl kradziony i koniec kropka, moge ci wskazac poprzedniego wlasciciela, a poprzedni wlasciciel wskaze ci jeszcze wczesniejszego [jestem trzeci w polsce]. gdybym teraz nie mial kasy to bym go nie sprzedawal, bo jezdzi znakomicie, ale ze uzbieralem troche to mysle nad czyms nowszym. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2005 Jedna rzecz wiadomo bez Twojego tłumaczenia - CBX to nie jest... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 21 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2005 a czy ja zaprzeczam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 24 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 zdecydowanie tak!!: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=40393429 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 zdecydowanie tak!!: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=40393429 naucz sie czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ciąg dalszy ciekawych motocykli.Giełda motocyklowa Nr1/2005 str.8HONDA CB750 1981 silnik od VZ800 z Piotrkowa Tryb.Skanowałem i powiększałem zdjęcie.Od początku do końca to orginalny VZ800 ??? a może CB750 ??? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ciąg dalszy ciekawych motocykli.Giełda motocyklowa Nr1/2005 str.8HONDA CB750 1981 silnik od VZ800 z Piotrkowa Tryb.Skanowałem i powiększałem zdjęcie.Od początku do końca to orginalny VZ800 ??? a może CB750 ??? Panie detektywie, wrzuc Pan fotke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi