Agghia Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 Hej :D Mamy karnawał, a poza tym zbliżają się urodziny Martki i Marcina (Flippera) :) Z tej okazji szykuje się impreza w 2oo :!: :!: :!: Warto przybyć i osobiście złożyć życzenia jubilatom (zamiast zapychać im skrzynki mejlowe :D), tym bardziej, że atmosferę podgrzewać będzie Luka razem ze swoją kapelą No Smoki - początek sztuki planowany na 2o.oo :D Opłaca się pojawić, bo zapowiada się na kolejną gorącą imprezkę w 2oo :twisted: :twisted: :twisted: Pozdrawiam Aguś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 Trzeba będzie podjechać, może nawet na dwóch kołach - prognoza pogody na jutro jest nader optymistyczna. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 7 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2005 Witam, Oczywiście będę, nie mogłabym ominąć urodzin tak wspaniałych ludzi :>Tymczasem kładę się już do zimnego łóżka, nabiegałam się dzisiaj. Pozdrawiam ciepło,Marta (Lisena) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 Bede no bo jak inaczej Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrjack Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 jak dla mnie muzyka troche za głośna :)ale było spoko... Oczywiście Martka stawiała facetom (i nie tylko) lody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 8 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2005 bylo git. zdjęcia są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Impreza moim zdaniem była przednia, a takiej ilości motocykli jak dziś (ściśle mówiąc to wczoraj) pod Dwoma Kołami nie uświadczysz normalnie w styczniu. Znowu nadarzyła się okazja, żeby poznać Nowe Osoby związane z Forum; można też było odświeżyć (odgrzać :?: :twisted: ) stare znajomości.Chłopakom z No Smoków (dobrze to odmieniłem :?: ) należą się podziękowania i oklaski za wspaniały koncert. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 uuuu widze że mam co żałować ....Wszystko przez mój spuzniony zapłon :) Mam nadzieje ze bede miał okazje tą nieobecnosć nadrobić...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Oczywiście Martka stawiała facetom (i nie tylko) lody...wszystko przez Griszę :D :D :) słyszałam,że nieźle się tam bawiłam :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Bylo super, gwiazdą wieczoru byl jak zwykle pan Dmowski!!!!!! Z panem Filipskim :lol: :lol: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Bylo super' date=' gwiazdą wieczoru byl jak zwykle pan Dmowski!!!!!! Z panem Filipskim :lol: :lol:[/quote'] Cóż, trudno się mówi, może po prostu podjadę do Rafała do komisu...Tak czy inaczej jubilatom składam życzenia powodzenia. Sezon się zbliża a ja mam zobowiązania wobec mojej miłej :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 .No Bern.. czekam na fotki z imprezy.Przede wszystkim chciałam zobaczyć moje nóżki sfotografowane ze wszystkich stron ;)Kapela rzeczywiście grała świetnie, podpisuję się pod postem Olsena. Pozdrawiam ciepło,Marta (Lisena) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Fajnie, że się podobało! Imprezka była rzeczywiście super, fajnie że ludzie dopisali! Też czekamy na zdjęcia! A czy było głośno? Chyba nie przekroczyliśmy koncertowych norm 8) Pozdrawiam Łukasz Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 9 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2005 Fotki sa po prostu swietne, wszystkie udane. Jeszcze raz dzieki Bern za czas i przeslanie mi wszystkich. Te moje nogi jakies takie kwadratowe wyszly, nie powiem ;) Aska - ze dalas sie tak obmacywac ;] Pozdr. Marta (Lisena) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi