Andre-20 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Cześc ja jestem ze Strzelina ale w sumie to we Wrocku jestem juz 7 lat, 5 lat w ZSK i teraz 2 rok PWr. AiR na W5, smigam skromną ETZ 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Kolejny moj wyjazd do Wroclawia to 21-22 maja, mam nadzieje, ze w tym czasie nie bedzie zlotow forumowych. Chetnie zobacze sie z Wami, chocby z 1 motocyklista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremy Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Wpadajcie czasem na droge pod wysypiskiem na maslicach.Tam czesto ktos jezdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny płaszcz Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ja tez jestem z wrocka w ten weekend mieliśmy mini rajdzik po górach Sowich i Stołowych - tu foto relacja:http://www.redmotorz.studioo.pl/sudety-200...05/FrameSet.htm Pozdrawiamps. Byli tacy co jechali do nas z Warszawy i Krakowa przy 3-5 stopniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Wpadajcie czasem na droge pod wysypiskiem na maslicach.Tam czesto ktos jezdzi. mieszkam ok 2 km od tego miejsca i katujemy tam z naszą ekipa.. (CBR 929 , SRADy ,CBR sc33, R1,6 i pare innych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremy Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Cos mi sie wydaje Igielka ze my razem jezdzimy... :D Mam nadzieje ze coraz wiecej osob bedzie z nami latac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 hahaha.. nie skumałem że to ty.. :D a niewiem jak sie usuwa własne posty :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremy Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Dzis latalem i jak zwykle nikogo z forumowiczow nie widzialem na maslicach.Ale samemu tez jest fajnie.Zawsze mozna sie czegos przydatnego nauczyc zeby podczas lansowania sie na glownych ulicach miasta byla wieksza rzeznia... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2005 ja pauzuje do nstepnego piatku .... gibson mnie dopadl... potem sie pisze na latanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremy Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Jak dzis nie bedzie padalo to latamy z chlopakami na drodze na maslicach pod wysypem.Moze bedziemy jakies filmiki krecic.kto chce niech wpada.Spotykamy sie kolo 13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 co planujecie na łyyyykend że jakieś spotkanko? i małe latanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 co planujecie na łyyyykend że jakieś spotkanko? i małe latanko ja tradycyjnie - 'łikend w siodle'. zaczynamy jutro od szklarskiej...jakby ktoś chciał się przyłączyć to no problemo. jedzie VN, VZ, XSPzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 Witam!!!Ma takie pytanie:Czy organizujecie jakies spotkania forumowe we Wrocku?Bo jeszcze o czyms takim nie slyszalem a chetnie bym uczeszczal ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 to co montujemy cosik. jutro mi gipsona sciagaja i mam nadzieje ze od soboty bede latal ..... mozna cos pomyslec pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 ja do srody może czwartku bede miał juz rejestracje gotową tak ze też sie pisze ale to dopiero za tydzien :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi