IG?A Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 No to jeszce ja sie dopisze... pozdro dla wszystkich nowych/starych moto wrocławian!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 no witam witam pozdrow dal wrocka . coraz wiecej nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 Witam,rzeczywiście... grupa południowy-zachód się rozrasta 8) , oby tak dalej :twisted: niech nam szosa lekką będzie :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konopek Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 No to i ja się dołącze. Połowę życia spędziłem w tym Wesołym Miasteczku. Wrocław to mój drugi Dom 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 16 - 17 kwietnia mam zjazd we Wroclawiu, kto sie spotka ze mna ? W sobote od 18 jestem wolny, nie wiem jeszcze gdzie bede nocowal, byc moze w Pawlowicach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 16 - 17 kwietnia mam zjazd we Wroclawiu' date=' kto sie spotka ze mna ? [/quote']Aleś trafił ;) akurat 16 jest zlot forumowy w Rybniku i ekipa wrocławska (PGR, Cotlet, Mishel, Astarte i inni których moge nie pamiętać) udaje się na w/w spotkanie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Szafir możesz dac dokładne namiary na ten parking?? Ja mieszkam wlasnie w tej okolicy i gdybym nie znalazl garazu to pokrowiec pod pache i sie tam wbijam tylko obgadam wczesniej ceny... Daj znac jak to wyglada i czy nie macie miejsca w garazu przypadkiem?? 8) WRC RULEZ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 16 - 17 kwietnia mam zjazd we Wroclawiu' date=' kto sie spotka ze mna ? [/quote']Aleś trafił ;) akurat 16 jest zlot forumowy w Rybniku i ekipa wrocławska (PGR' date=' Cotlet, Mishel, Astarte i inni których moge nie pamiętać) udaje się na w/w spotkanie :P[/quote']No dokładnie... w tym czasie we Wrocławiu pustki, ekipa na wyjeździe "krajoznawczym".Ale na forum jest więcej osób z Wrocławia, więc może jakąś imprezkę zaliczysz :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 a 17stego bazarek :P -będę ale baną Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Coś czuje że na bazar to my nie zdążymy wrócic :twisted: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Nic nie szkodzi, dopiero zaczynam i z pewnoscia nie raz zastane wszystkich we Wrocku. Wazne tylko aby zlapac jakis kontakt.Udanego zlotu Wam zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Szafir możesz dac dokładne namiary na ten parking?? Ja mieszkam wlasnie w tej okolicy i gdybym nie znalazl garazu to pokrowiec pod pache i sie tam wbijam tylko obgadam wczesniej ceny... Daj znac jak to wyglada i czy nie macie miejsca w garazu przypadkiem?? 8) WRC RULEZ :clap: trymam tam autko, a wygląda to mniej więcej tak:- parking graniczy przez siatkę z BP /koło McDonalds, kredki, itp/- miejsce na motor kosztuje chyba 90 zł/m-c - jestem tam codziennie, więc jutro na PW mogę Ci cenę dokładną podesłać.- a poza tym, też w pobliżu trzymamy z kumplem motorki /VZ+VN/ - więc wspólne śmiiganko można zorganizować...Pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 23 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2005 Niewiem czy wszyscy zauważyli ale już jest ciepło... i to nawet mocno ciepło.. ja nawinęlem już w tym sezonie z 300km po miescie... tak wiec.. kieruje pytanie do plastycznych i nakedów .... czy ktoś chce latać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 24 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2005 W sobotę ma być ładna pogoda możemy gdzieś sie zleciec po święconym podawajcie konkretne propozycje miejscowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 no trzeba by sie wkoncu jakos umowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi