Bandit22 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 pogoda na skuter śnieżny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A mi się pogoda teraz nawet spodobała... bardzo pasuje do tej ładnej pani, którą widzę przez okno, jak rozmawia przez komórkę ;) Bardzo pasuje do jej krągłości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) pogoda pasuje do pani, powiaasz.... skojarzenia iście szaleńcze. seba, co piłeś? i kiedy w końcu z nami polatasz? pozdro Edytowane 20 Marca 2008 przez saska251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) pogoda pasuje do pani, powiaasz.... skojarzenia iście szaleńcze. seba, co piłeś? i kiedy w końcu z nami polatasz? pozdroDwie lampki wina (w robocie była impreza pożegnalna jednego ex-pracownika). A ta pani w sumie pasowałaby do wszystkiego, i wszystko co ją otaczało się robiło ładniejsze - łącznie z pogodą. A co do latania, ostatnio trochę latałem wieczorami z dwoma kumplami, ale baardzo lajtowo (aż za bardzo). Trzeba będzie się umówić też z "nocnymi markami". Na wyprawy enduro się teraz nie piszę, bo XT w serwisie ma robione hamulce, na chodzie jest Zephyr, na wieczorne jazdy po mieście jak najbardziej. Będziecie dzisiaj latać? Są jakieś zgrupowania na Orlim ostatnio? Jakby co to saska masz mój tel, możecie też dać wiadomość na forum. Edytowane 20 Marca 2008 przez _SB_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 czy dzisiaj, to nie wiem, ciężko przewidzieć. ale jak coś, to dam ci znać. Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 a ja wlasnie wrocilem z podrozy po miescie i stwierdzam ze jazda gdy snieg pruszy tez jest ciekawa :) i pozdro dla pedala w srebrnym BMW co mnie chcial zepchnac z drogi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawn311 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 kondorio a numerki zapamietałeś może ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 kondorio a numerki zapamietałeś może ?? :buttrock: no nie bardzo bo krew mi naszla do oczu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Heja banana wszystkim :banghead: Ciekawią mnie Wasze opinie na temat "zlotu" pod Halą... ;) Nie szczędźcie pochwał... :biggrin: śmiało... :D PiS :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Heja banana wszystkim :icon_twisted: Ciekawią mnie Wasze opinie na temat "zlotu" pod Halą... :icon_mrgreen: Nie szczędźcie pochwał... :icon_mrgreen: śmiało... :buttrock: PiS :icon_mrgreen:[/quot the best of impreza bylo jak sobie pojechalismy a pod pasaz to mi "honor" nie pozwalal przyjechac, ale i tak impreza byla do doopy,ale dziekujemy za zajebiste naklejki, po prostu wypas ,babci bardzo sie podobala !!!! ps.starali sie JAMACHOFCY cos zorganizowac ale troche chyba nie wyszlo,ale sie starali tylko do konca nie jestem przekonany czy to bylo mialo byc otwarcie sezonu czy po prostu meetig reklamy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Witam Nie maiłęm czasu w sobote, ale tak myslałem, że będzie lipa 12 kwietnia ma byc coś w Oleśnicy słyszał ktoś o tym coś?? Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floyd Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 W Oleśnicy dopiero będzie cóóś http://www.moto.olesnica.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ma ktoś może namiar na jakiś garażyk, bądź ewentualnie jakieś zamykane miejsce parkingowe w okolicach Kleciny, bo chciałbym w niedziele zawitać z moją Suzi we Wro i już tutaj z nią pozostać tylko problem leży w kwestii garażu :/ Jeśli ktoś mógłby pomóc to proszę o kontakt na gg 3604655 :biggrin:Pzdr i mam nadzieję, że gdzieś tam się spotkamy na mieście :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quaad Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Siemanko ludziki, szukam kogoś z wrocka kto śmiga zx6r 98'-99', jest parę rzeczy które mnie niepokoją w pracy silnika mojej niunji i chciałem porównać z innym egzemplarzem ...będę wdzięczny za jakiś namiar ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam, szukam kogos z wroclawia z hornetem 600 z lat 98-02, zeby sie nawzajem posluchac i poogladac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi