DaVeWroc Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 (edytowane) DZIś LATAMY :icon_rolleyes: :icon_razz: :smile: CHęTNI PROSZENI O SMS'A (numer w karcie). POZDRO :lalag: :biggrin: :bigrazz: Ps. Już wychodzę! Na miescie masakryczne korki i dopiero do domu dotarlem . Zdzwonimy sie jak wyjade z garażu. Jzu wychodze. +7 stopni u mnie.Jak by co kontakt tel. : sześć sześć osiem - osiem siedem zero - sześć osiem sześć PozdrDaVe Edytowane 20 Lutego 2008 przez DaVeWroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Bardzo zabawne... Bardzo... :bigrazz: A pomyśleliście o tych, co siedzą w robocie i trawę na zielono malują?Skrajny egoizm... ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Właśnie bardzo zabawne, ale odbije sobie w sobotę i niedziele :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bboolleekk Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) orientuje się ktoś gdzie można by znaleźć jakieś bezpieczne, pod dachem, i w miarę tanie miejsce parkingowe na motor? Edytowane 21 Lutego 2008 przez bboolleekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 jest sporo takich miejsc - podaj okolice w ktorej szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bboolleekk Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 mieszkam na prądzyńskiego niedaleko tarugutta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 toś ty chłopie pare bloków ode mnie :icon_eek: jest tu troche garażuff, przejdź sie na pułaskiego do zajezdni, ew. wsadź moto na parking strzeżony pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ode mnie tez rzut beretem :) Na Kosciuszki przed skrzyzowaniem z Pulaskiego jest parking strzezony, moze tam zobacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mip44 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Jak już wspominałem w innym temacie, jak chcesz to możesz u mnie na parkingu trzymać za free, ul. Na Grobli - więc daleko nie masz (prądzyńskiego prosto do Biedronki, za biedronką kładkę i jeszcze jakieś 300m). Jak coś to PW albo gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Chłopaki co wy z tym "garażowaniem" wiosna idzie trzeba jezdzic :icon_twisted: tym bardziej ze wiosna idzie, wybiera się ktoś na sobotnia - jutrzejszą przejażdżkę za miasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Czy ktoś z tu obecnych ma ochotę pojeździć w dniu dzisiejszym (sobota) :crossy: (oprócz bandita22, ktory juz jest zwarty i gotowy). Piszta :) :) ;) Dzwońta ;) :flesje: :flesje: Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaVeWroc Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Czy ktoś z tu obecnych ma ochotę pojeździć w dniu dzisiejszym (sobota) Pozdro!Ja oczywiście mam ochotę ale właśnie stoję w kilometrowej kolejce w auchan w gdańsku ichyba nie zdążę dotrzeć..... Pozdro dave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Dzięki za wspólną przejażdżkę ImperatoR, polecam się na zaś :icon_mrgreen: Jutro powtórka z rozrywki 12 przed motobazarem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mip44 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Ja będe na bajzelku od 10:30 więc może się załapię na 12 .....kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Jutro powtórka z rozrywki 12 przed motobazarem hejka a gdzie się o tej 12 ustawiacie??można by się przyłączyć?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi