van_han Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 jestem jak najbardziej za zmierzchem w piatek - ktos sie oferuje zarezerwowac stolik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 van han, ciebie ganiałem dzisiaj polówką po mieście? pozdro Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 na stronie http://smipm.eu/forum/viewthread.php?forum...=3666#post_3666 (trzeba sie zalogowac) jest info na temat wypadu niedzielnego z wroclawia - ja podpinam sie pod tamten zorganizowany wyjazd (polecam wszystkim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Turystyka swoją drogą ale co z tym piwem dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 piwko od 21 w zmierzchu - kilka osob juz sie zadeklarowalo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Turystyka swoją drogą ale co z tym piwem dzisiaj?jak to co...stawiasz :icon_biggrin: Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Ja stawiam tylko na gumę a to i tak tylko wtedy jak w zamyśleniu strzelę ze sprzęgła ruszając spod świateł :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 I co jak zwykle był Saska tylko:D hehehDziś sie zbierzcie do kupy i do zmierzchu:) Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 No też byłem tylko nikogo nie dostrzegłem i poszedłem na inną imprezkę. Szkoda ale następnym razem założę okulary :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) Qrwa!! idzie ktos dzisiaj czy nie?? :crossy: pees.ale dzisiaj bylo ludziow na maszynach w miescie-zima WON !!!!! Edytowane 9 Lutego 2008 przez kondorio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 idzie idzie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A kto w końcu jedzie jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-GS500E Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 no własnie co z tym wyjazdem jutro bo forum motocyklistów z Dolnego Śląska sie zawiesiło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 O godz. 10.30 wyjazd z ul.Świętokrzyskiej, kilka osób zbiera sie wcześniej (o 10.00) na szelu kolo kałflandu, żeby na tą Świętokrzyską dotrzeć. ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 10:30 swietokrzyska :eek: - do zo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi