kondorio Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Kondorio, przestań Ty nas już wku**wiać i zapodaj wreszcie foty nowego sprzęta!!! :) Nie bądź taki tajemniczy don Pedro :biggrin: ...bo następnym razem przewrócę Cię na przejeździe ;) ucio no co ziomus, widziales mnie przecież :) a na fotosy musicie poczekac az dopieszcze bandziora, czekam teraz na kierunki bo jeden wogole nie pali i jak tylko wszystko zamontuje i poskaldam do kupy to wynajme sciane na Dominikanskim i bede sie chwali przed calym Wrockiem :) :D :icon_mrgreen: przyznać sie, łąjzy - ktoś dzisiaj latał?? ja przed takim dużym rondem z kostką wystraszyłem jakiegoś jegomościa na BMW. stał grzecznie w korku za radiowozem :D - sorry stary :D szukam cały czas jakiejś ciekawej miejscówki, gdzie można by troszkę po winkielkach poszaleć, na razie znalazłem tylko dwa wiaduty przy moście grunwaldzkim i tunel na kazimierza.ktoś ma jeszcze jakieś pomysły? pozdro251 fajna traska jest jak sie jedzie na bielany od strony Muchoboru Wielkiego, nazywa sie chyba Przemyslowa ale trzeba uwazac bo na jednym zakrecie postawili niedaleko siebie 2 krzyze-wiec daje to do myslenia :) ja codziennie tedy latam do pracy pozdro kondon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 dostałem dzisiaj w dupę od golfa.... co za wstyd.... Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 dostałem dzisiaj w dupę od golfa.... co za wstyd.... a co ty spac nie mozesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 ano nie mogę... ten incydent z golfem mi spać nie daje... co za porażka... Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 (edytowane) czy ta PIER?OLONA zima sie skonczy :crossy: ;) :crossy: Edytowane 1 Lutego 2008 przez kondorio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 dostałem dzisiaj w dupę od golfa.... co za wstyd.... Jechałeś moto? Nic się nie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Jechałeś moto? Nic się nie stało? niee, chodzi o to, że mi dokopał :) ale wkurrrrwiony byłem pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Dwu suw powinien się ścigać z dwu suwem ergo Etka powinna się ścigać z trabantem nie golfem :biggrin: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 eeee....miałem zły dzień akurat.... i łyse opony:D pozdro Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-GS500E Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 :lalag: Ja dziś i wczoraj po około 80 km zrobiłem...łącznie ponad 170 wyszło. Dzis np. byłem w Żórawinie, na Bielanach i w Mirkowie, no i oczywiście po naszym Kochanym mieście sporo sie powoziłem. Czy jest tu zalogowany człowiek z którym jechałem od Bricknera do Galerii Dominikańskiej w poniedziałek 4 lutego?? Jeśli tak to niech jakąs wiadomośc. Poza tym spotkałem kilku motocyklistów więc nie jest źle. Zima juz sobie na dobre odpuściła , mam nadzieje, tylko poranki troche chłodne no i szybko sie ściemnia no ale na prawdziwy sezon trzeba jeszcze troche poczekać... Narazie pozdrawiam i do zobaczenia na trasach. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 witam Artur-GS500E - to ze mna miales okazje jechac wczoraj :lalag:. Juz definitywnie zakonczylem garazowanie i od wczoraj moto na parkingu pod domem. Sezon uznaje za rozpoczety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 a ktoś go zamykał?? pozdro Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Chłopaki, to jak już tak tu pierniczymy, to może zgadamy się na weekend na jakiś mały wypadzik? A co po niektórym to nie wypomnę, że nie dali znaku o wypadzie do Sobótki... Pamiętliwy nie jestem... I świnia też nie... Ale opony Ci przebiję :) SAM w niedzielę się turlałem. Po mieście, zajrzałem do zajezdni, potem jeszcze na chwilę na Bielany... I tak pół dnia zleciało. ;) To jak, lecimy gdzieś w sobotę/niedzielę? Szybka, męska decyzja. ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Ja bym chętnie wyskoczył w sobotę, pytanko czy zdążę poskładać maszynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur-GS500E Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 no ja w sobote i niedziele odpadam...niestety raca..ale w tym tygodniu i środa i czwartek i piatek takze w miare wolne...takze jak coś licze na jakies info na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi