Prog Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Przepraszam, że nie zjawiłem się po naklejki. Pomagałem pozbierać się gościowi po dość poważnym wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 zaden z Was KOLEDZY na moj apel nie odpowiedzial Olo, ja Cię proszę, Ty się nie denerwuj. To niezdrowe, ciśnienie Ci skoczy :icon_twisted: My duchem z Tobą, tylko za późno dałeś cynk, plany już były. Jeżeli chcesz, odwieziemy Cię jutro na dworzec. Chcesz? ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 W związku z niedzielną wycieczką do Karłowic - odpuszczam Wam grzechy i zapraszam wszystkich, ponawiając ODEZWĘ na najbliższą niedzielę 16.03. Szczególy jeszcze będą podane co do godziny i miejsca (zapewne takie same, ale jeszcze jest czas). Pozdro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaVeWroc Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 W związku z niedzielną wycieczką do Karłowic - odpuszczam Wam grzechy i zapraszam wszystkich, ponawiając ODEZWĘ na najbliższą niedzielę 16.03. Szczególy jeszcze będą podane co do godziny i miejsca (zapewne takie same, ale jeszcze jest czas). Pozdro :icon_twisted: znaczy w tym tygodniu jak gdzieś jeździmy to mam po Ciebie nawet nie dzwonić ?? :biggrin: PozdrDaVe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 ktos wogole jezdzi juz na Orle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 cześć chłopaki, ja juz wolny od szpitala acz chwilowo z deczko unieruchomiony. Pozdrowionko dla wszystkich kolegów i koleżanek a w szczególności dla Karoliny która udało mi sie spotkać po szpitalem :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 dla Karoliny która udało mi sie spotkać po szpitalem heh jeszcze mi się śmiać chce że normalnie mnie nie poznałeś :) , pozdrawiam i jak najszybszego powrotu do formy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Powiedzcie mi o co chodzi z tym "Orlim", nie jestem z Wrocka ( jak narazie) więc nie bardzo sie orientuję w temacie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Powiedzcie mi o co chodzi z tym "Orlim", nie jestem z Wrocka ( jak narazie) więc nie bardzo sie orientuję w temacie Noooo... Orle Gniazdo to taka knajpa, gdzie spotykają się wrocławsy bajkerzy. Jak nie pada...Masz Bandita, więc się nadajesz :biggrin: ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) Noooo... Orle Gniazdo to taka knajpa, gdzie spotykają się wrocławsy bajkerzy. Jak nie pada...Masz Bandita, więc się nadajesz :biggrin: ucio bajkerzy, powiadasz ... to jakas pochodna od bajków (bajek)? oprocz tego, że jak nie pada, zapomniałeś dodaż, że jak nie wieje za mocno, no i oczywiście nie jest za zimno a w telewizji nie leci akurat "M jak Miłość" hyhyhyhy Edytowane 13 Marca 2008 przez saska251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) Wyraźnie napisałem: jak nie pada!!!Idź Ty do lekarza od oczu :biggrin: ucio Edytowane 13 Marca 2008 przez ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 wyrażnie napisałem - oprócz tego że nie pada idź ty do lekarza - od nogów, bo na głowe za późno:D poŻdro Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 ktoś tu się lasuje na super twardziela, hehehe co to ja nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Nadaję się powiadasz :icon_question: A w jakich godzinach można tam na Was trafić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 ja pierdziele co a pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi