Bandit22 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 11.45 parking przed Oldtimerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 I już niedługo też polatam :icon_eek: Zdobyłem mój wyczekiwany dekiel od silnika i jutro zabieram się do roboty :buttrock:Ale Nas dzisiaj pogoda rozpieszczała :] 20 stopni na słońcu...Pozdrawiam jednośladowców :);):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 to fakt... pogoda dopisala :P w sam raz na przejazdzke i na udane zakupy na bajzlu przede wszystkim... sam dzisiaj kilkadziesiat kilometrow sie przeleciałem i to w samej bluzie hehe Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ja - niestety - nie mogę tego bajzlu zaliczyć do udanych.. moje moto dalej bez głowicy a to drugie - paliwożerne kurwiszcze - przyprawi mnie keidyś o zawał... na otarcie łez było hard enduro w krzakach nad odrą :] pozdro Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 230km jak najbardziej udanej wycieczki, w pięknej wiosennej pogodzie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 u mnie wyszło prawie 260 km... piękna pogoda, słoneczko normalnie humor mi to poprawiło jak nie wiem :icon_mrgreen: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImperatoR Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Stary, oblatany temat --> szukam miejsca w garażu w okolicach Sępolna. Może ma ktoś ochotę przyjąć Suzi pod dach w zamian za ulżenie w kosztach. Sprawa pilna, więc jeśli możeta, nie zastanawiajta się za długo :banghead: PiS :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) Motor już prawie zrobiony, może dzisiaj wyjadę :icon_evil::D:D ---No i już dzisiaj 70 km do przodu :banghead: :icon_evil: :icon_evil:I znowu życie pełnią życia :icon_evil: Edytowane 28 Lutego 2008 przez gustafinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 no widzisz mała rzecz a cieszy ;) ja tak samo jak już nie moge wytrzymać to się przejade ;D choć 5km zrobie ale odrazu ulga :bigrazz: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Wiadomość do Ucia, Motha i Truemakera. Podobno uczestniczycie w "naklejkowym" spisku.Jak można dołączyć się do tej rewolty? Mam kilka samochodów do oklejenia.. pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Można się wtrącić? :biggrin: Chodzi o naklejki "Forum Motocyklistów" albo sth like this? :> Jeśli tak to też bym prosił ;) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ucio dostal ta duza przesylke i ew. wtedy sie podzieli z nami. Ja moge porozwozic tu i tam, albo sluzyc jako punkt odbioru bo praktycznie caly dzien jestem w okolicach grunwaldu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Chopaki, jak dobrze pójdzie, to kumpel w poniedziałek odbierze w Wawie moją porcję naklejek i we wtorek rano będę je miał. Wtedy zapraszam.Druga opcja - przyjdą przesyłką, wtedy pewnie pod koniec tygodnia. Odezwę się, jak już będę miał je w łapie. Trzymcie sięucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ucio nie zapomnij i ominie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Chopaaaki co to za naklejki bo nie jestem wtajemniczony? Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi