Deathraw Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Ooo co tutaj tak cicho się zrobiło? Prawie 3 miesiące bez posta? Czyżby odchodziło się już od Virago? Mam nadzieję że nie bo moto wciąż jest często widywane i mimo iż 535 jest strasznie mała to jednak ma w sobie to coś. Na koniec daję obrazek który mnie w szok lekki wprowadził.Jak już był to sorry. http://www.bikes2trikes.co.uk/j/Virago/Fullsize/Trike1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artist1983 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Hehe, niezle. Moja matka chce miec trajke, to moze jej przerobie Virówe :P Ciekawe tylko co z ramą...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stesiu Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 www.virago.com.pl tu sa wszyscy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dono_ Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 święte słowa stesiu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek510 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 www.virago.com.pl tu sa wszyscy :icon_mrgreen: beznadziejne to forum... nie moge dawać nowych tematów bo nie jestem moderatorem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dono_ Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 to chyba na nie to forum trafiłeś :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 z 8 tyśków poszukałbym Virażki 750 lub 1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stesiu Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 beznadziejne to forum... nie moge dawać nowych tematów bo nie jestem moderatorem ;/ farmazony gadasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecio Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Mysle o zakupie Virago 535 dysponyje 8000zł czy za tę cene kupie dobry motocykl? A może polecicie cos innego jezdzilem sporo Jawa 350? WitamMam od roku virago 535 spisuje się dobrze poprostu dobrze się prowadzi nima kłopotu z tym motoremjest świetny polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Ja również o mały włos stałbym się posiadaczem Virażki535 :biggrin:Nawet miałem jedną upatrzoną, pięknie zrobioną i w dodatku na cudownych wydechach Remusa !!!Padło jednak na leciwą VT700, ale z zebranych opinii, to praktycznie każdy polecał 535 :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leopardek Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A może interesuje Cię moja Virago 535 z 1992 za 7600 w pełni ubrana. Stan idealny gotowa do sezonu.do oglądnięcia na : http://www.allegro.pl/item331035645_piekni...ne_oferty_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jak byś trochę zszedł z ceny to się zastanowię. Jestem właśnie na etapie poszukiwań, ale zakup planuję dopiero po 25 kwietnia.Jak na razie w pracy mam młyn i dopiero po tym terminie trochę oddechu złapię i czasu na oglądanie. Pozdrawiam. P.S.szukam czegoś max. do 6500PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floyd Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Hehee ja mam virówke od kilku miesięcy, kupiłem w komisie za siedem... coprawda opony do zmiany , do zarejstrowania ..itp... ale wymieniłem płyny...wszelakiej maści i odpukać wszystko działa beż problemu...myśle że taka optymalna cena na wiróke w dbrym stanie to tak ok. 7 kawałków właśnie........A swoja drogą bo jakoś nie dowierzam ...bo kiupiłem Virówke z 95 r. i ma najechane tylko 22 tys. ...jestem ciekawy ile w tym prawdy....wizualnie i technicznie jak narazie wydaje sie bezszfanku...ale...Czy po przejechaniu 22 tys. na tarczy hamulcowej robią się delikatnie wyczuwalne rowki???Czy nie? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koza_vip_sarnowa Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Witam. Oglądałem właśnie zdjęcia Twojego motoru super maszyna marze o takim cudeńku.Jestem w trakcie poszukiwania takiego motoru. Do tej pory jeżdziłem weteranem SHL.Nie wiem czy poradze sobie z takim motocyklem.Proszę o rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Witam. Oglądałem właśnie zdjęcia Twojego motoru super maszyna marze o takim cudeńku.Jestem w trakcie poszukiwania takiego motoru. Do tej pory jeżdziłem weteranem SHL.Nie wiem czy poradze sobie z takim motocyklem.Proszę o rade. A czemu nie masz sobie poradzic? Virago jest równie łatwa do opanowania. Siadasz, odkręcasz gaz do końca i czekasz aż sie rozpędzi. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi