sandrasf Opublikowano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2004 Dzisiaj miałem odebrac swój plastik. :P Zadzwoniełm dzień wcześniej, aby upewnić się, czy już jest gotowe do odbioru.Powiedziano mi że tak, więc czym prędzej dzisiaj się udałem do Urzędu Gminy.Kazano mi zapłacić, co tez niezwłocznie uczyniłem, podchoczę do okienka i pani urzedniczka wręcza mi nowy, piękny, plastikowy dokument.Biorę go, oglądam a tam co?Tylko kategoria "B".Pytam o co chodzi?A pani zagląda w papiery i mówi: -Ojej!!! Bardzo przepraszam, ale musimy zareklamować. Będzie Pan musiał poczekać kolejne 2 tygodnie. :P Sic!!! oj wspołczuje wspołczuje ale dobra strona też chyba jest bo bedziesz mieć większą radość jak sie dłużej naczekasz a i tak Ci tego nikt juz nie zabierze (no chyba że policja:P ) ty 2tygodnie a ja 2lata i to do próby zrobienia hehe daj znać jak już bedzie mieć, a jaki plastik sobie kupiłeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2004 a jaki plastik sobie kupiłeś???:lol:Plastik=prawo jazdy A ja sie tez musze pochwalic.Oficjalnie zapisalem sie na A i jutro mam pierwszy wyklad :mrgreen:Wlasnie pije na to konto :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 29 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2004 heh..fajnie sie to wszystko czyta...jak sobie przypomne jak sie denerwowalem przed egzaminami na prawko to mi sie smiac chce...plastik cieszy tylko przez miesiac a pozniej to jest normalne:P...podejdzcie do tego na luzie...musi sie udac!!:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Moje gratulacje. Będziesz wspaniałym motocyklistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYON Opublikowano 4 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Mam nadzieję i dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 ja ok. 3 tyg. po egzaminie dzwonie czy jest juz dokument a mi mowia ze wszystkie z tej szkoly przyszly a mojego nie ma czy na pewno zdalem ?to bylo przerazenie i panika, pojechalem do szkoly aby sie upewnic i okazalo sie, ze gdzies zwieruszyli, ale sie znalazlo - tez czekalem dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 Gratulacie!Zycze szerokich ulic i gumowych drzew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYON Opublikowano 5 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2005 Dzisiaj odebrałem. Wydaje się że wszystko OK. :) Teraz tylko sprzęt pod dupę i wio!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_DLuGi_ Opublikowano 17 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2005 a ja musze jeszcze czekac na dowód i wyjezdzic godzinki , ale na A niedarady zrobic teraz musze czekac az do kwietnia :cry: jak narazie to wyjezdzam godzinki na kat.B i B+E ...........Gartulacje dla wszystkich ktorzy maja juz prawko w kieszeni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 18 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2005 Biorę go' date=' oglądam a tam co?Tylko kategoria "B".Pytam o co chodzi?A pani zagląda w papiery i mówi: -Ojej!!! Bardzo przepraszam, ale musimy zareklamować. Będzie Pan musiał poczekać kolejne 2 tygodnie. :D [/quote'] Tak to jest, jak urzędników nie zmotywuje się odpowiednią pensją i partolą, co się da. A tak w ogóle, to przyjmij moje najszczersze gratulacje. :) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 19 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2005 Gratuluje mi sie to nieudalo i dopiero za 2 razem zdalem takze .... Powodzenia i szerokosci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 jak sie zda za pierwszym razem to nie ma takiej radosci 8O (ja tez zdałem za pierwszym) jak moja kumpela zdała za trzecim podejsciem to dopiero była radosc(nie trzezwiała przez trzy dni ;) ) im cos przychodzi z wiekszym trudem tym sprawia wiecej radosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 GRATULACJE... nie ważne czy zda się za pierwszym czy kolejnym razem...bez wątpienia już po wszystkim satysfakcja jest ogromna... mi się udało zdać za pierwszym a kurs zrobiłam w super tempie (2 dni) - aż 4litery bolały...niestety narazie musi mnie zadowolić jazda jako plecaczek :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Jola.Gratuluje :lol: . I i najważnieszy krok za tobą.A reszta przyjdzie z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jola Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Rookie dzięki.Mam nadzieję że żeczywiście tak będzie - przecież trzeba myśleć pozytywnie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi