VN750 Opublikowano 27 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2003 Poszukuje Kawasaki VN 1500, rok 87-90', lub VN 750, 89-92' jak ktoś może pomóc będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slony Opublikowano 28 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2003 Kiedyś wypatrzyłem ogłoszenie w Dizmarze i pojechałem do Lublina.To,co tam zastałem (tzn.niby lekko uszkodzony motocykl) byłototalnym złomem jak i wiekszość stojących obok motocykli.Ciekawe czy cos się zmieniło od roku...Słyszałem już różne historie o ,,lisim" sprzedawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 28 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2003 Znam ten ból,sam jezdziłem rok temu po kraju :D byłem i w Lublinie i Białymstoku ogladac motocykle a kupiłem w końcu koło Bełchatowa Mam aparat cyfrowy (fotomoje drugie hobby) wiec mogę zrobic zdjątka i podesłac jeśli zajdzie taka potrzeba.teren działania Warszawa rejon południe :) Nio!!! format pierwszej strony jest zarąbisty.Dobrze że mam mały monitor by mnie jeszcze kark rozbolał jak na meczu tenisowym :D Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 1 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2003 Jak cos to w Łodzi mozecie na mnie liczyc chyba sie sprawdziłem bo Paweł kupił moto niestety nie mam aparatu cyfrowego ,ale zdaje relacje swiezo przez tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smash Opublikowano 1 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2003 Dobry pomysł nawet bardzo !! :-) Otóz ja tesh mam problem mianowicie czy mógłby ktoś obejrzeć Simsona S53 w Bielsku Białej bo jak ktoś tam mieszka to dla niego nie problem sie przejść a ja bym musial jechać na darmo tzn.pojade jak bede wiedzial że wszytsko OK.Więc jeśli ktoś by miał możliwość to napiszcie maila a ja podam adres tego gościa.Tym bardziej, że jest malowany a jest z 95 roku i nie wiem co mam o tym myśleć.Także POMOCY !!! Jeśli ktoś ma taka możliwość :) Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 2 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2003 Kłaniam,Prośba do DrBig'a lub Bukmana. Jak byście kołpaki mieli czas to rzućcie okiem na na Kawasaki EL 250 co stoi w Suzuki - Motocykle Tułecki Szczecin ul. Huzarów 1. No i małą opinię bym prosił czy to warto akie coś za ta kaske kupować. http://suzuki.tu.pl/index_1.htm To nie link bezposredni ale trzeba poszukać w komis a potem chooper/cruiser Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKI Opublikowano 2 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2003 JA zamierzam kupic KAWASAKI GPZ 900.Ostatnio czytam ogloszenie ze zdjeciem w GIELDZIE MOTOCYLOWEJ. ROCZNIK CHYBA 86 PRZEBIEG 40.000 Km. NIE DZWONILEM DO GOSCIA ALE JAK TO KAWASAKI MA40.000 TO MI KAKTUS NA RECE WYROSNIE,CHOCIARZ NA ZDJECIU WYGLADA JAK Z SALONU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 5 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2003 Kłaniam,Moja prośba już nieaktualna bo sprzeta nie ma w ofercie. Chyba ktoś go juz nawinął...Gruss!I. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 Witam.Czy ktoś mógłby zerknąć na Yamahę DragStar w Poznaniu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10588845 , stoi gdzieś na Junikowie (mi to nic nie mówi bo nie znam Poznania).Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 7 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 Witam.Czy ktoś mógłby zerknąć na Yamahę DragStar w Poznaniu http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10588845 , stoi gdzieś na Junikowie (mi to nic nie mówi bo nie znam Poznania).Z góry dzięki.Ale mi mówi :lol: :lol: :lol: Widzę, że to jakiś salon chyba. Jutro zamierzam troche pojeździć to tam chętnie zajadę. Podaj konkretny adres.PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 7 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2003 Ale mi mówi :lol: :lol: :lol: Widzę, że to jakiś salon chyba. Jutro zamierzam troche pojeździć to tam chętnie zajadę. Podaj konkretny adres.PozdroDyzio Dzoniłem do gościa parę razy, ale nikt nie odbiera. Napisałem do niego maila o adres to podał tylko :"na Junikowie"Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 27 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2003 Nie jestem mechanikiem ale chętnie pomogę - w miarę możliwości ;) . A tak przy okazji :arrow: czy może ktoś mi doradzić jakiego mam kupić integrala w granicach od 500 do 1000 zł. :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 28 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2003 Mieszkam w Łodzi,więc jeśli ktoś bedzie chciał opini na temat maszyn z tamtych okolic lub z motobazaru,to w miarę możliwości chętnie służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 31 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2003 Dyzio jeszcze jadna uwaga, jeśli mogę wtrącić: Pytanka można by było zamieszczać też na private, zerkasz gdzie kto mieszka i grzecznie prosisz o pomoc. Czasami nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów i myślę że nie tylko ja, a odpowiedż dla zainteresowanego czasami jest nagląca (privata cztam zawsze).Co Wy na to :?: Ja służę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBAAA Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Cześć :!: :) Jestem z woj opolskiego (konkretnie ze Skarbimierza Osiedle - 50km od wrocławia i 50 od opola). Mam aparat cyfrowy i jakieś pojęcie o mechanice ;-)Jak by co to służe pomocą :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi