Tommo Posted July 17 Share Posted July 17 Witam. Jest to oryginalny Adventure z zawieszeniem Ohlins i 30 l zbiornikiem. W pełni ubrany i przygotowany do długiej wyprawy. Motocykl bardzo zadbany, brak rys, wgniotek itd. Kutry SW Motech. https://www.otomoto.pl/motocykle-i-quady/oferta/bmw-r-ID6HpCXd.html Quote Audi Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piasek80 Posted July 17 Share Posted July 17 Fajna sztuka. Rozbawił mnie opis "niski przebieg" a na blacie 122 tys km 🙂 ale spoko, rozumiem. Marka premium - tego nikt nie kupuje na niedzielne snucie się z kumplami po bulwarze tylko "dupa w troki" i kierunek Indie albo inny koniec świata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommo Posted July 17 Author Share Posted July 17 To jest dotarty GS ☺️ Najlepszy pod względem trwałości ze wszystkich serii. Quote Audi Sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dominik Szymański Posted July 23 Administrator Share Posted July 23 Mój 1100gs dobiega 100k właśnie. Żyje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buber Posted July 23 Share Posted July 23 moje K1200R (wiem, co innego ale też BMW) w chwili kasacji miało 95k i nic go nie bolało. Po rozebraniu na części okazało się ze sprzęgło w zasadzie padło ;) ale działało. Quote Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts