Rafal111 Posted July 16, 2024 Share Posted July 16, 2024 Kupiłem dwa lata temu adrenaline. Fajne bo z meshem do tego podpinka ocieplająca i do tego jeszcze cienka warstwa przeciwwietrzna. Jedyny minus to krótkie 🙂 jak siedzę to łydki na wierzchu 🙂 W sklepach szukałem i sprzedawcy mówią że producenci z przedłużanych się wycofali. Może coś poradzicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lysy76 Posted July 16, 2024 Share Posted July 16, 2024 Tak. Rukka. Quote pis(s) off🦆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus 61 Posted July 16, 2024 Share Posted July 16, 2024 Dolaczam sie.Rukka.😊 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lysy76 Posted July 16, 2024 Share Posted July 16, 2024 Albo Lindstrands. Quote pis(s) off🦆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarenty Posted July 17, 2024 Share Posted July 17, 2024 3-4 lata temu kupowałem spodnie Trilobite. Mieli w ofercie wersje dłuższe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam M. Posted July 21, 2024 Share Posted July 21, 2024 Tak widzialem na wysokim koledze, fajne dzinsy z ochraniaczami tej firmy ale znacznie lzejszy denim niz moje Klim, cena tez znacznie lepsza. Na Rukka to chyba pozyczke hipoteczna trzeba wziasc. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafal111 Posted July 23, 2024 Author Share Posted July 23, 2024 ale nie jeansy 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taurus 61 Posted July 23, 2024 Share Posted July 23, 2024 To moze cos z pulki vanucci np. HIRIDER III Jakiej jakosci sa te ciuchy 🤷♂️nie mam pojecia , ale wie ze sa tansze od rukki 😉.Na twoim miejscu odczekal bym do wrzesnia - pazdziernika jak beda promocje to wtedy bym uderzyl w cos konkretnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej JK Posted July 23, 2024 Share Posted July 23, 2024 Na kanale Motolegends znajdziesz marki, które produkują spodnie w trzech skalach długości. Dla przysadzistych, proporcjonalnych i niskosceptycznych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigaj38026 Posted July 8, 2025 Share Posted July 8, 2025 Szukałem łyżworolki dla dorosłych ponieważ chciałem dodać więcej aktywności do mojego życia. Ważne było dla mnie, aby rolki były wygodne i łatwe do opanowania. Znalazłam idealną opcję, dzięki której weekendy stają się aktywne, a jazda na rolkach przynosi wiele przyjemności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts