Rafal111 Opublikowano 16 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Kupiłem dwa lata temu adrenaline. Fajne bo z meshem do tego podpinka ocieplająca i do tego jeszcze cienka warstwa przeciwwietrzna. Jedyny minus to krótkie 🙂 jak siedzę to łydki na wierzchu 🙂 W sklepach szukałem i sprzedawcy mówią że producenci z przedłużanych się wycofali. Może coś poradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 16 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Tak. Rukka. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 16 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Dolaczam sie.Rukka.😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 16 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Albo Lindstrands. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 17 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2024 3-4 lata temu kupowałem spodnie Trilobite. Mieli w ofercie wersje dłuższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2024 Tak widzialem na wysokim koledze, fajne dzinsy z ochraniaczami tej firmy ale znacznie lzejszy denim niz moje Klim, cena tez znacznie lepsza. Na Rukka to chyba pozyczke hipoteczna trzeba wziasc. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal111 Opublikowano 23 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 ale nie jeansy 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 To moze cos z pulki vanucci np. HIRIDER III Jakiej jakosci sa te ciuchy 🤷♂️nie mam pojecia , ale wie ze sa tansze od rukki 😉.Na twoim miejscu odczekal bym do wrzesnia - pazdziernika jak beda promocje to wtedy bym uderzyl w cos konkretnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej JK Opublikowano 23 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Na kanale Motolegends znajdziesz marki, które produkują spodnie w trzech skalach długości. Dla przysadzistych, proporcjonalnych i niskosceptycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi