hary kapuchan Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witam Wszystkich! Temat jakiegoś małego chociaż spotkania dla vn-owców umarł w 2006-ym, może w tym roku się uda? Nadal jestem za najprostszą formą na początek, czyli spotkanie gdzieś przed zlotem i wspólny udział, lub przejażdżka po jakiejś ciekawej okolicy?PozdrawiamHil b. dobry pomysł,proponuję, może, przed którymś z "rozpczęć sezonu"pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 bo temat jest vn 750 a ja mam 1600 i czuje sie zdyskryminowany ze sie nie moge laczyc bo mam inna pojemnoscnawet bralem pod uwage przeciecie go brzeszczotem na pol zeby miec 800 i potem odkrojenie kawaleczka frezarka tak zeby miec 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryanek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witajcie! Myślę, że przecinanie motorka na pół jest ok! Mam dobrą pilarkę, więc służę. Uważam jednak, że problem nie "leży" w pojemności (przynależność) a tylko w tym, aby "Kawasakowicze" wreszcie się zmobilizowali (zjazd). Mamy cały luty przed sobą a może i marzec - a więc burza mózgów i spróbujmy wreszcie po trzech latach się spotkać. Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Bardzo madre slowa bo ja mojego mosialbym ciac na trzy :bigrazz: . Chetnie podjade na takie spotkanie jesli tylko dopasuje mi z moja robota i bede w domciu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 właśnie natrafiłem na forum VN:>> VN FORUM<<widzieliście to? właśnie natrafiłem na forum VN:>> VN FORUM<<widzieliście to? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Probowalem sie tam zarejestrowac ale bez powodzenia chyba nie dziala Kozystajac z okazji czy ktos dysponuje stronamo kluboe VN ale po angielsku bo szukalem ale znalazlem tylko po niemiecku a ja z tego jezyka to tylko "volcwagen szajse maszinnen" Edytowane 26 Stycznia 2007 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 1. VROC2. link Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Szczere Dzieki Szafir :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) Probowalem sie tam zarejestrowac ale bez powodzenia chyba nie dziala mnie się udało, użytkowników jest sześciu :biggrin: , nie wróżę sukcesu. Edytowane 27 Stycznia 2007 przez hary kapuchan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Hej Draco, a dlaczego nie spytales sie o owe stronki starego poczciwego Dexa? :P Wszak on nalezy i do VROC-a .hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 No bo ten poczciwy Dex to on trzyma wszystko w tajemnicy i niechce sie tym z nikim podzielic ot co :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 witamdex to poczciwy człowiek i raczej dzieli się wiadościami trza było zapytać tak jak ja i byś wszysko wiedziałskorzystam z okazji jak potwierdzić w vroc swoje dane bo jakos mi to chyba nie wychodzi , cóż mówili mi ucz sie głąbie a ja wolałem motorki heheh i angielski słaby dogadać sie dogadam ale czytanie i pisanie klapabardzo prosze o pomoc z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Sprawdzilem jestes na stronie VROC tylko nie masz potwierdzonej lokalizacji sprawdzilem wielkopolske ale ona nie wchodzi moze wybiez ktoras z tych ktore tam istnieja np lubusz to lubuskie i wpisz miasto i potwierdz Pozatym widze ze mamy niedaleko do siebie a z Dexem to sobie niedlugo osobiscie pogadam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Sprawdzilem jestes na stronie VROC tylko nie masz potwierdzonej lokalizacji sprawdzilem wielkopolske ale ona nie wchodzi moze wybiez ktoras z tych ktore tam istnieja np lubusz to lubuskie i wpisz miasto i potwierdz Pozatym widze ze mamy niedaleko do siebie a z Dexem to sobie niedlugo osobiscie pogadam :) Wielkooplska byla dodana przeze mnie a do czasu potwierdzenia lokalizacji przez serwis nie byla widoczna, ale jak ktos sie dopisal to widze, ze przyspieszylo wprowadzeie wielkopolski na stale. A dopisywac sie do lubuskeigo bedac w wielkopolsce to chyba nie za bardzo :D Sprawdzilem jestes na stronie VROC tylko nie masz potwierdzonej lokalizacji sprawdzilem wielkopolske ale ona nie wchodzi moze wybiez ktoras z tych ktore tam istnieja np lubusz to lubuskie i wpisz miasto i potwierdz Pozatym widze ze mamy niedaleko do siebie a z Dexem to sobie niedlugo osobiscie pogadam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Oto chodzi ze niema wielkopolski na spisieSa dwa miasta Pila i Wolsztyn ale regionu przypisanego tym miastom nie ma :crossy: Sorry wlasnie sprawdzilem juz jest moze moja grzebanina tam to spowodowala :flesje: Edytowane 28 Stycznia 2007 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi