Skocz do zawartości

Posiadacze Kawasaki VN 750 łączcie się!

Gość Maryanek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich!

Temat jakiegoś małego chociaż spotkania dla vn-owców umarł w 2006-ym, może w tym roku się uda? Nadal jestem za najprostszą formą na początek, czyli spotkanie gdzieś przed zlotem i wspólny udział, lub przejażdżka po jakiejś ciekawej okolicy?

Pozdrawiam

Hil

b. dobry pomysł,

proponuję, może, przed którymś z "rozpczęć sezonu"

pozdrawiam

Witajcie!

Myślę, że przecinanie motorka na pół jest ok! Mam dobrą pilarkę, więc służę. Uważam jednak, że problem nie "leży" w pojemności (przynależność) a tylko w tym, aby "Kawasakowicze" wreszcie się zmobilizowali (zjazd). Mamy cały luty przed sobą a może i marzec - a więc burza mózgów i spróbujmy wreszcie po trzech latach się spotkać.

Pozdrawiam

;)

Probowalem sie tam zarejestrowac ale bez powodzenia chyba nie dziala

Kozystajac z okazji czy ktos dysponuje stronamo kluboe VN ale po angielsku bo szukalem ale znalazlem tylko po niemiecku a ja z tego jezyka to tylko "volcwagen szajse maszinnen"

Edytowane przez DRACO

witam

dex to poczciwy człowiek i raczej dzieli się wiadościami trza było zapytać tak jak ja i byś wszysko wiedział

skorzystam z okazji jak potwierdzić w vroc swoje dane bo jakos mi to chyba nie wychodzi , cóż mówili mi ucz sie głąbie a ja wolałem motorki heheh i angielski słaby dogadać sie dogadam ale czytanie i pisanie klapa

bardzo prosze o pomoc z góry dzięki

Sprawdzilem jestes na stronie VROC tylko nie masz potwierdzonej lokalizacji sprawdzilem wielkopolske ale ona nie wchodzi moze wybiez ktoras z tych ktore tam istnieja np lubusz to lubuskie i wpisz miasto i potwierdz

Pozatym widze ze mamy niedaleko do siebie a z Dexem to sobie niedlugo osobiscie pogadam :)

Sprawdzilem jestes na stronie VROC tylko nie masz potwierdzonej lokalizacji sprawdzilem wielkopolske ale ona nie wchodzi moze wybiez ktoras z tych ktore tam istnieja np lubusz to lubuskie i wpisz miasto i potwierdz

Pozatym widze ze mamy niedaleko do siebie a z Dexem to sobie niedlugo osobiscie pogadam :)

Wielkooplska byla dodana przeze mnie a do czasu potwierdzenia lokalizacji przez serwis nie byla widoczna, ale jak ktos sie dopisal to widze, ze przyspieszylo wprowadzeie wielkopolski na stale. A dopisywac sie do lubuskeigo bedac w wielkopolsce to chyba nie za bardzo :D

Pozatym widze ze mamy niedaleko do siebie a z Dexem to sobie niedlugo osobiscie pogadam :D

Oto chodzi ze niema wielkopolski na spisie

Sa dwa miasta Pila i Wolsztyn ale regionu przypisanego tym miastom nie ma :crossy:

Sorry wlasnie sprawdzilem juz jest moze moja grzebanina tam to spowodowala :flesje:

Edytowane przez DRACO