PRZEM Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 ZX-7R ----->> Piękne okrągłe reflektory R1---->> Mam tyle plakatów że szokkkkKTM 640 (dalszej specyfikacji nie znam)---->> do jady turystyczno-terenowejYAMAHA Warrior(albo jakoś tak)---->> MATKO cóż za pojemność SILNIKA No i oczywiśćie MZ ETZ 251---->> KLASYK :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pozdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 nie wiem czemu, ale odkad siegam pamiecia dla mnie najladniejszym motocyklem jest R1 (niebieska :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 A dla mnie fury z Młodych Wilków czyli ZXR 750 model 1994 i kawka ZX7R oczywiście orginalnie zielone... no i może ewentualnie SRAD 750 z 97 roku!! A z nakedów to XJR 1300 SP i Duka Monster S4R czy jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaaro Opublikowano 24 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2004 A ja ciągle mam słabość do włoskiej szkoły projektowania. Popdobają mi się kratownicowe ramy, ogólnie włoski design, zazwyczaj konkretne zawieszenia i użycie szlachetnych materiałów jak karbon. Najpiękniejsze to MV Agusta Brutale Oro, F4, Aprilla RSV 1000, niektóre Benelli. Z japońskich to bardzo mi się podoba Nija ZX10R, Gikser 600/750 2004r, R1 2002r w srebrnym malowaniu, 954 i jeszcze pare. Sam ostatnio choruję na 929 choć dużo bym w niej zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 Zapewne nie będe oryginalny ale na kolana rzuciła mnie XJR 1300 oraz GSX 1400 .Dla mnie to topowe nakedy.Miło było by dosiadać któregoś z muskularnych turystyków np.taki FZS 1000 albo TDM 900.A z nowości to uważam ,że Moto Guzzi Brewa 1100 po prostu rulez :buttrock: Pozdrawiam. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENDI Opublikowano 27 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2004 obiektami moich westchnień są Buel XB 9S (12S) Lightning no i ostatnio zachwycam się najnowszym KTM 990 Superduke...zresztą motocykli które mi sie podobają jest jeszcze duuuużo więcej...pozdr. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 Po pierwsze to pytanie jest tendencyjne:)Po drugie to mi sie podoba fazer 1000,vfr750 (94-97),sv 1000s.plastiki to xx,ducati 916,996(ale tylko z wygladu i dudnienia-bo uzytkowac tego bym nie chcial:)z golasow to cb 1300,no i oczywiscie cb 750:)a najbrzydsze moto-kazde ze znaczkeim HD(ale sie narazilem...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 jak celuje w cbr 1100 xx ;) A co powiecie o dodge tomahawk? Czy to jest jeszcze motocykl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_? Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 Najpiękniejszym motocyklem jest zdecydowanie Kawasaki ZX-7R. Na drugim miejscu jest Honda CBR 954RR. Na trzecim Yamaha R6/R1 (na równi). Z czoperów to Yamaha Drag Star 1100, ale to już na czwartej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 Mi najbardziej podchodzi Ducati 996. Urzekające jest jego prosta (bryłowata) linia, pozbawiona wszelkich zbędnych owiewek, oweweczek i wlotów. Wogle było by super gdyby jeszcze ducati w przyszłośći zrezygnowało z asymetrycznego wachacza bo moim zdaniem psuje trochę wygląd tego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 29 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2004 :) cóż za dyskusja. oczywiście że AFRYKA!! ;) a sportowe wiadomo fireblade(honda to honda:)), z resztą jest wiele fajnych sportów (zx10, stary zygzak 1100 super maszyna, mniejszy z reszta też. z reszta czy patrzymy na wygląd czy cały przegląd wad i zalet?;) wielu tu nie wymienie, a jest kilka maszynek które każdy chciałby mieć w garażu ;) i tego życze Wam i sobie ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 30 Października 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2004 :) cóż za dyskusja. oczywiście że AFRYKA!! ;) a sportowe wiadomo fireblade(honda to honda:)), z resztą jest wiele fajnych sportów (zx10, stary zygzak 1100 super maszyna, mniejszy z reszta też. z reszta czy patrzymy na wygląd czy cały przegląd wad i zalet?;) wielu tu nie wymienie, a jest kilka maszynek które każdy chciałby mieć w garażu ;) i tego życze Wam i sobie ;) pozdr no jakbym patrzyl tylko na wyglad to pewnie ujezdzal bym teraz zx7r ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade_86 Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 No więc z plastików to napewno CBR 900RR Fireblade 96'Jesli jakiegos nakeda to chyba CB 600 Hornet.Cross to bedzie WR 426.A chrom to lokomotywa F6C. Pozdro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 R1,Suzuki GSXR 750,1000 oraz Fireblady powyzej roku 2001 bodajze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki4 Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Moje typy to: chopper - Honda Valkyrieturystyk - oczywiście vx 800 i Ducati Monsterścigacz - ty nie mam zdania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi