lara Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 hmmm... a mnie najbardziej podoba sie mój motocykl...mój pierwszy i nie mam zamiaru go wymieniać YAMAHA FZ1-S FAZER ma wszystko czego mi potrzeba :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Wszystkie motocykle są fajne, choć każdemu pasuje inny. :crossy: Najfajniejsze są jednak kobitki na moto :biggrin: Podziwiam Amazonki :) Wszystkie. Nie ma nic piękniejszego niż dziewczyna na moto :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lara Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 hmmmm... dzięki, ale nie mogę pisać w tym temacie - bo jest STARY....już dostałam pouczenie... nie chcę dostać Ostrzeżenia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Eee, bez przesady.Poprzedni temat przez ciebie wykopany dotyczyl konkretnego problemu i trudno bylo przypuszczac ze kogos dalej interesuje, czy ze oryginalny "zalozyciel" do niego wroci.Tutaj, "co sie komu czy nam najbardziej podoba" mozna ciagnac przez 10 lat bez specjalnego wysilku :) Adam M.Rowniez byly glowny ksiegowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 BMW R1200GS - jak znajde cos sensownego to jeszcze w tym sezonie stanie w garażu :) Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lara Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Tutaj, "co sie komu czy nam najbardziej podoba" mozna ciagnac przez 10 lat bez specjalnego wysilku to miło :-) bo widzisz muszę nadrobić kilka lat :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Ja tam lubię klasyczne nakedy czyli:- Kawasaki Zephyr (taki jak mam), ale 750, 1100 fajniejszy- CB Seven-Fifty- Inzauma 750- XJR1300 Generalnie im więcej gołego metalu (np. chromu) tym lepiej, im więcej plastiku tym gorzej. Mam ogromną ochotę przesiąść się na którąś z tych 750tek.. chociaż już pewnie nie są takie zwinne w mieście i nie prowadza sie jak rowery.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Powiem wam tyle... Naked / Streetfighter rządzą (czyt.) KAWASAKI Z750 KAWASAKI Z1000 aszzzz ,marzenie Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Najbardziej podoba mi się moja żona :icon_question:)))i Drag Star'y i Fazerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinhc Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Moto Guzzi V11 i wszelkie Cafe Racery ahhh... jakbym tylko mogl sobie tak smigac bez ograniczen od kawiarni do kawiarni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Motocykl który mi się podoba i który chciałbym mieć w przyszłości to Yamaha TDM 850/900 A motocykl który (tylko) chciałbym mieć to najnormalniejszy polski Janek. PS bez urazy dla posiadaczy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMALA Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 gsx 1000 r k3/k4 w gore a k7 to poprostu zucil mnie na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animaes Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) Ostatnio podoba mi się Suzuki Hayabuso. I oczywiście piękne są także RoadKingi- najlepsza wersja policyjna. Suzuki: http://thekneeslider.com/images/08hayabusa.jpgHarley: http://www.bikernet.com/news/images/PhotoID2772.jpg Edytowane 10 Października 2007 przez Animaes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAMALA Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 gsx k5 k6 k7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 ehh co tu duzo mowic Ducati Monster 600,yamaha v-max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi