melon19 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Moze mi ktos powiedziec do czego sluzy ten amor skretu ? Confused Confused Confused Confused to może przeczytaj temat od początku i bedziesz wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoR6 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Ten amorek Scotta jest ciekawy ,i cena 404$tez do przyjecia,a na Polske jest przedstawiciel Scotta?, czy trzeba sprowadzic go osobiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Lutego 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Moze mi ktos powiedziec do czego sluzy ten amor skretu ? Powinieneś stąd wylecieć za takie pytania. Swoim lenistwem nas obrażasz chłopcze!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrass Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Moze mi ktos powiedziec do czego sluzy ten amor skretu ? :? :? :? :? do podpierania sie na ostrych zakrętach :idea: , właściwie to dlaczego nie nazywa się amortyzator zakrętu ? [ Dopisane: 01-02-2006, 17:51 ]Ten amorek Scotta jest ciekawy ,i cena 404$tez do przyjecia,a na Polske jest przedstawiciel Scotta?, czy trzeba sprowadzic go osobiscie. szukałem w necie i nie znalazłem tego w polsce, ani w germanii, ani w uk. chcąc kupić go w usa musisz doliczyć około 100 baksów na przesyłkę. znalazłem matołków co chcą 48 zielonych za shipping ale dodatkowo 36 $ za obsługe ich przelewu, czyli tak czy owak 300 zł dokładasz do interesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 nom ale jak sie ma w usa znajomych (o co nie trudno, pół polski w usa) to przesyłka bedzie kosztowała pare dolarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrass Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 nom ale jak sie ma w usa znajomych (o co nie trudno, pół polski w usa) to przesyłka bedzie kosztowała pare dolarów właśnie znalazłem 30$za ubezp. przesyłkę, z ebaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoR6 Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Mam takie male pytanko bo wlasnie znalazlem na ebay amorek skretu Scotta http://cgi.ebay.com/ebaymotors/03-04-YAMAH...sspagenameZWDVW i czy ten amorek jest kompletny pod wzgledem srobek itp. i czy warto kupowac uzywke (cena doscy atrakcyjna) czy w takim amorku jak ten scotta moga byc ukryte wady uzytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyfuzor Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Powinieneś stąd wylecieć za takie pytania. Swoim lenistwem nas obrażasz chłopcze!! pzdr do podpierania sie na ostrych zakrętach , właściwie to dlaczego nie nazywa się amortyzator zakrętu ? Tak , duzo mi to mowi. chodzi mi o to jak on dziala , jak to sie dzieje ze mozna sie nim podpierac :) lokciem sie podpierac czy jak :roll: [ Dopisane: 02-02-2006, 14:03 ]ok juz jakos tam zrozumialem 8O :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 A co powiecie na to? http://www.moto-akcesoria.pl/index.php?cPa...Path=75_219_294 Warto sie pchac w cos takiego? nie wydaje mi sie zeby to byl jakis szjas... moze mial ktos doczynienia... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 przy takiej cenie to też nie wydaje mi się żeby to był szajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrass Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 A co powiecie na to? http://www.moto-akcesoria.pl/index.php?cPa...Path=75_219_294 Warto sie pchac w cos takiego? nie wydaje mi sie zeby to byl jakis szjas... moze mial ktos doczynienia... LSL nie jest lichym towarem, weż tylko pod uwagę że to co na zdjeciu to nie musi byc naprawdę. np pytałem ich i pomimo że na foto jest mocowanie górne to doVTR mają tylko boczne, do lagi, a takie akurat mi sie nie podoba. ja dołożyłem 200 zł i wziąłem scotta z ebaja, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 i czy cena dotyczy również mocowan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Cena dotyczy amorka z zestawem mocujacym, jesli ktos jest zainteresowany to przezponizsza stronke moge zalatwic ten amorek po cenie katalogowej czyli 229 Euro (= ok. 920 zl) a nie za 1100. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 sory za odświerzenie tematu ale ma ktoś namiary do sklepów z tanimi amotkami ?z tego co napisano wyżej larsson juz nie sprzedaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 sory za odświerzenie tematu ale ma ktoś namiary do sklepów z tanimi amotkami ?z tego co napisano wyżej larsson juz nie sprzedaje Motosprzęt Amorek kosztuje u nich 220zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi