sylwek98441 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Witam da się zmniejszyć pojemność skokową w Yamaha XT 600. I jeżeli tak to będzie to wyglądało jak zwiększenie pojemności w skuterach przez przełożenie cynlidra na mocniejszego tylko ty odwrotnie z większego na mniejszy? Nie znam roku produkcji motocyklu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Ale po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek98441 Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 13 minut temu, przemek96 napisał: Ale po co? 13 lat motor stoi i nikt na nim nie jeździ i chciałbym pobróbować a 600 za duża jak na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celica192 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Za duży? Ja na początek kupiłem 900. Wszystko z rozwagą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwek98441 Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 48 minut temu, Celica192 napisał: Za duży? Ja na początek kupiłem 900. Wszystko z rozwagą. Inaczej po prostu się boje siadać na 600 jeszcze nigdy nie jeździłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Godzinę temu, sylwek98441 napisał: 13 lat motor stoi i nikt na nim nie jeździ i chciałbym pobróbować a 600 za duża jak na początek Prościej będzie założyć zwężkę w dolocie niż zmniejszać pojemność. Potem zawsze możesz zdjąć i wrócić do serii. Ale to i tak bez sensu. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 a najprościej to sprzedać i kup[ć taki jak ci pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Bez przesady, XT 600 to nie jest nie wiadomo jaki szatan. Jak masz trochę oleju w głowie i umiesz jeździć samochodem - to i takim XT pojedziesz i krzywdy sobie nie zrobisz. Wg mnie sprzęt o takiej mocy jest idealny do nauki. Moja żona po zdaniu prawka (kurs i prawko na jakiejś Hondzie CB 250) dosiadła BMW F650 czyli silnik niemal takiej samej mocy jak w XT i bez problemu to ogarnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Na spokojnie i uważnie dasz radę. Ja zaczynałem od DR 650 RSE …….. i żyje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 prawko jest? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 prawko jest?A daj spokój ……. o jakieś głupoty wypytujesz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi