michoa Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 17 godzin temu, lysy76 napisał: Daleko nie mam, to live mogę zrobić. ja mam 420 km ale w majówkę na ten rok planuje 😄 17 godzin temu, lysy76 napisał: Pogonił tego kodiaka za jakieś 8 czy 9tysi jak kupi sensownego kodiaka za 10 to ja mu nie bronię , wręcz polecam , ale może być ciężko i napewno bez kwita no i wciąż nie wiemy czy koszty eksploatacji grają rolę czy wóda i dziwki dla każdego , bo kodiak w naprawach będzie sporo droższy od kymco....... i powtarzam kymco to tajwan nie chińszczyzna mxer 150 był swojego czasu najpopularniejszym quadem do różnych wypożyczalni quadów , różnych agroturystyk organizujących panieńskie , kawalerskie itp , bo ciężko bo było wywalić na bok i się nim nakryć , był słaby , tani i ciężki do rozjebania przez ludzi którzy to będą traktować jak śmiecia 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 2 godziny temu, michoa napisał: najpopularniejszym quadem do różnych wypożyczalni quadów , różnych agroturystyk organizujących panieńskie , kawalerskie A tego bym zakazał w trybie nał. Rycerze ortalionu wkurwiły służby w paru fajnych miejscówkach i można porównać to do wsadzenia patyka w domek szerszeni. Paździerz jeden z drugim nie kuma, że krucha równowaga wymagała zbalansowanych działań na rozleglejszy teren.😎 Drugi temat to prowadzenie eventów szlakami off, które nie były wyznaczone pod komercyjną działalność. Miały popularyzować region i są ewenementem na skalę krajową. Część właścicieli gruntów cofnęła zgody na użytkowanie. Kupa ogromnej pracy poszła na marne. W rozmowie z pomysłodawcą szlaków wyszły takie kwiatki jak rozjeżdżanie upraw, kradzież drewna, wycinka drzew, niszczenie infrastruktury, zostawianie syfu ogólnego, zapierdalanie szutrówką przez tereny zamieszkane i discopolo. 3 godziny temu, michoa napisał: ja mam 420 km ale w majówkę na ten rok planuje Dziwi mnie najazd w tym właśnie czasie. SL na każdej dojazdówce, roczny limit mandatów wyrobiony w 3 dni. Do tego tłok i ryzyko, że jakiś nieogar na pełnej k*rwie wycedzi w Ciebie wylatując z młodnika.🙂 Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 2 godziny temu, lysy76 napisał: Rycerze ortalionu wkurwiły służby w paru fajnych miejscówkach i można porównać to do wsadzenia patyka w domek szerszeni. Paździerz jeden z drugim nie kuma, że krucha równowaga wymagała zbalansowanych działań na rozleglejszy teren. być może u was u nas jak sobie gadam z gościem który jest leśniczym to on ma sporo odmienne zdanie 😄 mówi jedzie 4 typa na linhaiach 260 , widać że wypożyczalnia , ledwo siedzą disco polo z telefonu , jest próba ataku na młodnik , bo przecie mają quady to co będą jechać naokoło , on mówi oglądał to z monitoringu , pierwszy linhai złamał jedną choinkę i co ? zawisł na redlinie i pniaku 😄 mały prześwit maleńkie kółka , pomordowali się we 4 z browarami ledwo go wyciągnęli na drogę , szybka gadka , zawrócili zniknęli 😄 a pokazuje mi dzień następny , leci patrol , m113 amg z kompresorem pod maską , lift , simexy , a za tym młodnikiem jest druga droga przez las , jak nie skrócisz drogi przez szkółkę , musisz kawał jechać aż trafisz skrzyżowanie dróg pożarowych , skręcił w szkółkę...... 11 drzew połamanych 2 koleiny po 0.5m ( mokro ) .........po pijaczkach na chińszczyźnie było złamane jedno drzewo i skromny dołek ..... i mówi sam teraz powiedz kto robi więcej strat 😄 mówię no przecież to logiczne , ja nawet na bani nie odważyłbym się jechać przez tą szkółkę drzewną swoją seryjną fronterą , słaby piec , brak blokad mostów , liftu też nie mam a opony gówniane kończące się nadlewki pershinga , utknąłbym w połowie , nie mam wycigarki a ty byś przyjechał i wlepił mi mandat bo nie zostawiłbym auta w środku lasu a wyciągnąć byłoby ciężko a mówi jakbyś miał mavericka turbo ? mówię no głupie pytanie 😄 więc mówi jak powiem że prawdziwi zajawkowicze robią więcej zniszczeń niż amatorka to przytakniesz ? mówię no raczej 😄 i mówi pomijając fakt że mavericka turbo nie weźmiesz z wypożyczalni bo to kosztuje nie wiem 200k ? tak samo patrola z amg więc jak ktoś tym jedzie to sprzęt jest jego , to cf moto 500 któych jest pełno utknie tam w połowie bezradne i wytłumaczę mu kasą czemu nie warto było wjeżdżać.........a mavericka , patrola z m113 to sobie niwą mogę ganiać 😄 3 godziny temu, lysy76 napisał: Dziwi mnie najazd w tym właśnie czasie tradycja , zajebisty klimat mega dużo ludzi i tłustego sprzętu 3 godziny temu, lysy76 napisał: Do tego tłok i ryzyko, że jakiś nieogar na pełnej k*rwie wycedzi w Ciebie wylatując z młodnika. no tak a jak pojedziesz kiedy nie ma ruchu i wydzwonisz w drzewo to będziesz leżał czekał aż umrzesz jak okaże się że zasięgu nie ma nie 😄 ? przecież tam jeden jakiś już się zabił i była panika że zabronią jeździć , znicze stały , chyba na moto ? ja 2 razy widziałem tą górę w realu i jest niesamowita ale byłem bez offa ( przejazdem latem ) wybierać off wybieram się od 3 lat chyba i dojechać nie mogę 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 A gdzie Ty chcesz jechać? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 qba najbardziej chyba tłusta góra piachu i medialna w PL i nie znać ? no procho ryju 😄 , ttr też możesz wbić 😄 ogólnie to jest tak teoretycznie jazda tam jest nielegalna , to jest teren chyba lafarge a ta góra to odpad i ona jest jakby na końcu czynnej nie wiem piaskowni ? praktycznie na jazdę po samej górze przymykają oko , natomiast polują po okolicznych lasach bo sporo ludzi leci tam na kołach sprzętami bez blach przez lasy i moczą dupę 😄 co roku na 1 maj odbywa tam się nieformalny nielegalny zlot , quady krosy , terenówki itp ........zasadniczo to nie słyszałem żeby kogoś pogonili czy wdupili mandat za jazdę po samej górze ( ja się wybieram od 3 czy 4 lat i ciągle kładzie mnie brak sprawnego samochodu żeby zawieźć offa , w tym roku biorę chyba lawetę od szefa 😄 ) , natomiast masa ludzi moczy dupę na dojazdach , straż leśna wie że to jest co roku i wtedy w potrojonym składzie siedzą na kamerach albo patrolują pożarówki z zakazem wjazdu po lasach ) 😄 strzelam że łysy jest tam bardziej obcykany więc jak bredzę to mnie sprostuje 😄 , ja to nigdy na 1 maj nie byłem , widziałem tą górę 2 razy w realu jak przejeżdżałem i zostawiłem auto przy lesie ( pod samą górę nie dojedziesz osobówką , piach i mega róznice wysokości ) i sobie tam łaziłem , nawet na szczyt z buta wlazłem i jest serio ogromna ..... rok temu podobno był taki numer że pały sobie stały przy zaparkowanych przy drodze samochodach , jak któryś bystry chciał crossem podjechać pod auto to go cap za jazdę po drodze publicznej 😄 no pozatym biały bór słynie z fotoradarów i tutaj też zawsze sporo ludzi się nadzieje 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Godzinę temu, michoa napisał: pod samą górę nie dojedziesz osobówką Dojedziesz pod rozbiegówkę na stromą część, tam gdzie kolo wycedził w palmę. Płatne na rzecz LP😄 5 godzin temu, michoa napisał: no tak a jak pojedziesz kiedy nie ma ruchu i wydzwonisz w drzewo to będziesz leżał czekał aż umrzesz jak okaże się że zasięgu nie ma Weś... 3km w linii prostej od BB bez zasięgu?? Druga rzecz, że tam zawsze ktoś upala. Zwykle jeżdżę sam. Nie lubię tłoku i psów spuszczonych ze smyczy😎 5 godzin temu, michoa napisał: leci patrol , m113 amg z kompresorem pod maską , lift , simexy , ale sprzęt jeszcze z nikogo nie zrobił świadomego użytkownika. 5 godzin temu, michoa napisał: więc mówi jak powiem że prawdziwi zajawkowicze robią więcej zniszczeń niż amatorka to przytakniesz ? prawdziwy zajawkowicz nie będzie "nap**dalał przez młodnik". Znają zasady i będą chcieli wrócić, wiec im mniej śladów bytności tym prostsza sprawa z leśnymi. Bogate kutasiątka bez cienia refleksji. I tyle. Żadne filmy tego nie zweryfikują. Dodatkowo zestawiając 300 kilowe kymco odbijające się od 5cm sosenki, z 3 tonowym patrolem to chyba nie to samo? Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek80 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 U mnie w okolicy niestety podobnie. W lasach z miesiąca na miesiąc coraz więcej tablic zakazu ruchu ale i szlabanów: nawet jakbyś chciał i tak nie wjedziesz. Niedaleko mamy odkrywkę węgla brunatnego Boguszyce: zapomnij żeby choć się tam zbliżyć. Dronami latają cały czas - jak dorwą, 5 tyś kary ugodowej na miejscu albo sąd i min. 12cie. Polne drogi coraz częściej już ubite tłuczniem chociaż jakimś, pozostaje jedynie żwirownia: prywatna i z zakazami ale... na opuszczone wyrobisko przymykają oko na wjazd w zamian za "wzajemne zrozumienie" aby się nie wpier... na czynne. Też wszędzie pełno kamer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi