jonaszko Opublikowano 30 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Długo się broniłem przed BMW. kiedyś miałem krotki epizod z K100 ale.to była.jeszcze cegła. Odkąd, przypadkiem, kilku lat temu, wpadła mi w ręce bema, nie chce już innych. Starsze modele miały jeszcze wspomaganie hamulców I to jest coś, czego nie ma żaden inny motocykl. Rewelacja!Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 16 godzin temu, Buber napisał: wiesz, też tam myślałem.. poważka. Dopóki nie pojeździłem. I do tego pierwsza jazda nie rzuciła mną jakoś na kolana. Ale jak pojeździłem parę kmów więcej, i poczyłem jak to się drogi trzyma, to się przekonałem. Z tym że ofkors to nie tylko trzymanie, tylko trzymanie w pakiecie. Np. Ty masz ściga, mi pozycja na ścigach nigdy nie podchodziła. I pewnie Twoja suczka też fajnie się trzyma drogi, ale ja siedzę tak jak lubię. I zawiechę też mam 😀 Ja tam się tylko droczę. Nikogo też nie mam zamiaru do sportów przekonywać 😉 Po prostu bardzo dużo tego ostatnio widzę wśród znajomych i na ulicach, a tutaj kolejne BMW ... ehh ... i to jeszcze z tym niechlujnie zamontowanym silnikiem, jakimś homoleverem i tylko połową wahacza. Powinni zabronić 😉 Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 no tak, homoleverem.. przejedź się czymś takim i np. hamuj w zakręcie - ta zawiecha na to pozwala! Także ten.. 😉 swoją drogą ten jednoramienny wahacz z dziurą w kole fajny jest 😉 Tyle że ta sztuka stara jest, 2005 rok. Ale jara 😎 także ten.. takie coś za niewielkie pieniądze można kupić, bo nie wszystkim się podoba, no i nie dla wszystkich jest tak po prawdzie.. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 17 godzin temu, ks-rider napisał: Buber, Wiesz co jest w kazdym pojezdzie najwazniejsze ? Hamulce ! K jest pod tym wzgledem i nie tylko referencja ! 🙂 Zależy do czego porównujesz .Ten klocek swoje waży. 230 kg? Mój S4RS ma 177 kg i tej samej śr. tarcze, tylko do tego monoblocki Brembo i radialną pompę. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Musisz tylko pilnować pompy a raczej agregatu hamulców. Wymiana corocznie płynu, wręcz obowiązkowa. Chyba, że masz bez wspomagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Wiem, wiem, będzie zmiana na wiosnę 🙂 to mam opracowane. Choć wymiana z tą pompą wspomagania jest wybitnie upierdliwa w tym modelu. Ot, dobry pretekst do fajnego popołudnia w garażu 😄 Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Dóbrze jest mieć specjalny lejek. Bez niego płyń lubi się rozlać na agregat i wtedy masz problem. Uszkadza uszczelki i elektronikę. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Wiem.. 🙂 mam obiecany od kogoś z forum, wydrukowany podobnież.. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) W dniu 1.12.2021 o 13:48, Tommo napisał: Zależy do czego porównujesz .Ten klocek swoje waży. 230 kg? Mój S4RS ma 177 kg i tej samej śr. tarcze, tylko do tego monoblocki Brembo i radialną pompę. Nie gra roli, takiego negatywnego przyspieszenia nie osiaga zadne moto! K 1200 S wazy 248 kg. " R " moze byc lekko lzejszy, ale nie gra roli. W dniu 1.12.2021 o 13:50, jonaszko napisał: Musisz tylko pilnować pompy a raczej agregatu hamulców. Wymiana corocznie płynu, wręcz obowiązkowa. Chyba, że masz bez wspomagania? Kosz sprzegla my wymieniony ? ( Z 1300 ? ) Generalnie to servo robi fajna robote, w modelu po liftingu juz serva nie zamontowano, efekt odczuciowy jest znacznie mniejszy a jednak mimo tego bez serva robi lepsza robote. Buber, od 2007 juz sao niebo lepsze, ale nie gra roli, zawiecha i jazda prawie ta sama ! Pomysl w przyszlosci nad 1300 to juz wogole inna galaktyka. 🙂 Edytowane 2 Grudnia 2021 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) Jak waga nie gra roli? Szkoła podstawowa się kłania. Edytowane 2 Grudnia 2021 przez Tommo Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 19 minut temu, ks-rider napisał: Buber, od 2007 juz sao niebo lepsze, ale nie gra roli, zawiecha i jazda prawie ta sama ! Pomysl w przyszlosci nad 1300 to juz wogole inna galaktyka. 🙂 Wiem, wiem. Plan jest taki żeby najbliższe 2-3 lata na tym pośmigać a potem zamienić na 1300. Tego wziąłem bo cena była atrakcyjna i moto pewne bo od kumpla. Czytałem o tych koszach, itd, póki działa nie będę mieszał. A działa. Ostatnio od fajrendów kupiłem crashpady, bo zwłaszcza z prawej, od razu leci na pokrywę sprzęgła.. nieładnie zaplanowane... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek1969 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 W dniu 30.11.2021 o 16:29, KLAUDIUSZ napisał: BMW - Bedziesz Mial Wydatki Gratulacje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Raczej: B ędziesz M iał W ygodę...... W dniu 30.11.2021 o 16:29, KLAUDIUSZ napisał: BMW - Bedziesz Mial Wydatki Gratulacje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Raczej: B ędziesz M iał W ygodę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Mam - właśnie założyłem akcesoryjną kanapę, przeleciałem prawie 200km i miodzio! Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Kupowałeś coś czy robiłeś obszycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Robiłem obszycie. Firma Gorjan. Bardzo polecam. Moja druga kanapa i naprawdę znają się na rzeczy Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi