Tommo Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Zafundowałem sobie urodzinowy prezent na TPTD w ostatnią niedzielę. Pogoda dopisała aż nadto. Zabawy miałem co niemiara. Jestem mega szczęśliwy z tego udziału. Jak kogoś interesuje, może obejrzeć. Oczywiście wszelkie uwagi mile widziane (kiler możesz się wyżyć, pozwalam 😎). 1 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Co do techniki jazdy to się nie wypowiadam bo się nie znam ale...jak no jak będąc w Poznaniu nie wpadłeś na kawę...?! Focha mam 😉 albo jak nie kawa to mogłam się karnąć chociaż nooooo😏 A to auto co za 50zł mogłam mieć...hm...to byłby interes życia hi hi Super, fajnie że możesz robić to co lubisz i to robisz 🙂 gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 27 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Agnieszko...sorry za bardzo byś mnie rozpraszała swoja obecnością 😉 Mówiłaś że cię nie interesują takie klimaty? Ok. Biję się w pierś. Wyjazd trochę na wariata i spontaniczny. Następnym razem będę pamiętał 😊 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 A to jazda jest typowa dla fanu czy było trochę walki o czas? Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 7 minut temu, ernestZL napisał: A to jazda jest typowa dla fanu czy było trochę walki o czas? Był pomiar czasu. 1:51.4 best lap. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Czas to mało mi mówi jeśli chodzi o auta. Bardziej Twoje odczucia. Było na maxa czy raczej takie kręcenie się po torze żeby nie przesadzić? Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 37 minut temu, ernestZL napisał: Czas to mało mi mówi jeśli chodzi o auta. Bardziej Twoje odczucia. Było na maxa czy raczej takie kręcenie się po torze żeby nie przesadzić? Zawsze daję z siebie wszystko na torze. Nie umiem jeździć na pół gwizdka. Pod koniec były jeszcze dwie sesje, opony śmietnik, postanowiłem że pojeżdżę sobie spokojnie i dla funu. Nie dało rady. Uciekłem wcześniej żeby dojechać do domu. Co do czasu, jest całkiem dobry. Rezerwy sa na pewno. Miałem problem z gotującym się płynem hamulcowym. Tor Poznań jest mega obiektem. Jest techniczny i trzeba przełamać strach bo można nieźle wydzwonić. Wróciłem półżywy. Ty Ernest chyba motocyklem byłeś na TP? Jakie czasy kręciłeś? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Żaden ze mnie ekspert w temacie jazdy autem po torze ale coś tam na Poznaniu jeździłem moto. Człowiek zauważa to co sam mógł poprawić i to co ja widzę to wyjście na prostą startową. Tu możesz spokojnie pojechać szybciej. Wejście w dużą patelnie również. No i bardziej atakować szczyty zakrętów. Ogólnie to zazdroszczę. Mega zabawa. Nie mam obecnie czym takiego wypadu zaliczyć. Może po nowym roku coś się ostanie na zakup jakiegoś grata. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Hehe dokładnie ale jest problem z przełamaniem się. Na wyjściu zakrętu już widzisz że można było szybciej a przed zakrętem noga leci...Trening to podstawa. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Na Poznaniu byłem 4 razy. 1.49 najlepiej. W tym roku ani razu. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Ale już nie miałeś problemów z oponami i zawieszeniem ?? 🙂 Ale co by oddać racje - na tym filmie widać Twój zdecydowanie wyższy poziom niż na tym który wrzuciłeś kiedyś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 14 minut temu, kiler napisał: Ale już nie miałeś problemów z oponami i zawieszeniem ?? 🙂 Raz zagotował mi się płyn hamulcowy i jak zobaczysz na filmiku musiałem chyba trzy razy na okrążeniu wyłączać kontrolę stabilizacji jazdy, która sama się załącza po przekroczeniu 160 km/h a w zakrętach przeszkadza. Poza tym auto super pancerne, nic się nie dzieje. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Jechałeś na automacie? Czy sekwencja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 28 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Manetkami przy kierze. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Wydawało się że automat, jak na moje doświadczenia na poznaniu to czas dobry, a jeśli pierwszy raz to elegancki 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi