przemek96 Opublikowano 26 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Na mnie nie patrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 28 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 no dobra to powiem tak gorąco liczę że będziecie i francówki parówskie będą ale no stawiasz mnie jak rocco sifredi alettę ocean w schowku na szczotki i nie będę w takim razie kombinował z datą bo ciężko mi przekładać datę pod kogoś skoro ktoś sam nie wie 😄 czyli 17 lipca , człowiek się nie liczy w ogóle kiedy hajs się musi zgadzać , więc nie buduje łazienek , prysznicy, kibla też nie ma , jeśli chodzi o dziwki to trzeba sobie przywieźć na pendrive bo internet tu strasznie wolno chodzi i chęci wam odejdą zanim się filmik w 240p załaduje , spanie-tak nie ma problemu ale daje teren ewentualnie jakiegoś wraka bez silnika których u mnie pełno , więc warunki dramat i lepszych nie będzie można wystartować o 9-10 rano zwiedzić np pobliską rzekę czy żwirownię , zobaczymy ile ludzia się wyklaruje Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 No ale Ty się określ, kogo witasz widłami, a kogo chlebem i solą. Bo wiesz, tutaj relacje międzyludzkie to wysoki stopień zaawansowanej komplikacji, więc żeby nie było, że ktoś będzie musiał po pijaku i nago na pks spier**lać, do tego jeszcze z dyszlem od władimirca w dupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 mordo bez kitu myślę że każdy z forum może wjechać , ciut boję się osoby zaufania publicznego że jak tu wjedzie i zobaczy co się dzieje to będzie potem mnie szantażował że zniszczy cygańskie królestwo a reszta jak najbardziej ........ ostatnio było spokojnie , Adama specyfik wykończył mnie jak zlot motocyklowy wueskę za 100 zł i poszedłem grzecznie spać ale nie wiadomo czy nie będziemy się nap**dalać , sztachet nima ale są opony felgi i inne śmiecie , z drugiej strony powiedxz co to za zlot bez zadymy ? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 W dniu 28.05.2021 o 21:01, michoa napisał: no dobra to powiem tak gorąco liczę że będziecie i francówki parówskie będą ale no stawiasz mnie jak rocco sifredi alettę ocean w schowku na szczotki i nie będę w takim razie kombinował z datą bo ciężko mi przekładać datę pod kogoś skoro ktoś sam nie wie 😄 czyli 17 lipca , człowiek się nie liczy w ogóle kiedy hajs się musi zgadzać , więc nie buduje łazienek , prysznicy, kibla też nie ma , jeśli chodzi o dziwki to trzeba sobie przywieźć na pendrive bo internet tu strasznie wolno chodzi i chęci wam odejdą zanim się filmik w 240p załaduje , spanie-tak nie ma problemu ale daje teren ewentualnie jakiegoś wraka bez silnika których u mnie pełno , więc warunki dramat i lepszych nie będzie można wystartować o 9-10 rano zwiedzić np pobliską rzekę czy żwirownię , zobaczymy ile ludzia się wyklaruje czyli 17 lipca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 31 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Mordencjo dokładnie aczkolwiek jeśli liczysz na 30 osób hostessy z cyckami na wierzchu noszące driny gry i zabawy i tłusty event to będziesz zawiedziony narazie pewnik jest ja izo Adam czyli 3 osoby 😄 gorąco liczymy na szemyslawa i pierwsza damę zlotu ale niestety oni nie wiedzą 😞 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorek Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 W dniu 31.05.2021 o 21:32, michoa napisał: Mordencjo dokładnie aczkolwiek jeśli liczysz na 30 osób hostessy z cyckami na wierzchu noszące driny gry i zabawy i tłusty event to będziesz zawiedziony narazie pewnik jest ja izo Adam czyli 3 osoby 😄 gorąco liczymy na szemyslawa i pierwsza damę zlotu ale niestety oni nie wiedzą 😞 licze na fajne towarzystwo reszta to dodatek którego nie musi być, a cycki mam swoje 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 8 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 no zobaczymy ja postaram się w tym roku nie odpaść po godzinie , ale nic nie obiecuje , alkoholizm to pasja którą musze realizować niezależnie od warunków 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 dobra 2 tygodnie zostały dopisujemy się do listy 1.michuja Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) dobra frekwencja pęka w szwach nie wiem gdzie tych wszystkich pomieszczę więc odwołuję 😄 soryfordys dla ludzi którzy chcieli przyjechać ale stworzyłem specjalnie listę raz jeszcze bo kolidował mi ten gril z innym wypadem ale zasada -jak brzydka chce się bzykać codziennie a ładna raz w roku to brzydka zaczeka i stawiałem na gril , skoro jednak zainteresowanie jest zerowe to postawiłem na drugą imprezę odwołane delikatnie pracujemy jeszcze nad wizją alternatywną u IZO za tydzień ale szczegóły wkrótce Edytowane 15 Lipca 2021 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Szit, pasował mi ten termin jak nigdy. No cusz, trzeba będzie poszukać alternatywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 4 godziny temu, Adam napisał: Szit, pasował mi ten termin jak nigdy. No cusz, trzeba będzie poszukać alternatywy. no to przyznaje wielkie sory bo ty konkret osoba jesteś i biję się w pierś że w hu*a poleciałem 😄 wyślij mi na pw numer telefonu do ciebie ( mam ja ciebie na fejsie w ziomkach czy nie używasz tego ścierwa ? bo mam pełno jakiś fake kont i nie wiem kto jest kto 😄 ) to na przyszłość spróbujemy jakoś skonsultować te sprawy 😄 izo się wyłamał bo nie ma czasu ty się w temacie nie odzywałeś mówię dobra to jak ostatni wódownicy też padli to ja też to pie**ole a trening driftu się pojawił w niedziele i jadę narobić sobie siary jakim jestem kaleką 😄 więc sobota wieczór muszę być trzeźwy i iść spać po wieczorynce ....... natomiast dogadałem że ja za tydzień lecę do izo i generalnie kto chce też może lecieć , możemy się spakować w jakiegoś mojego wrzoda ale w planach są wtedy ucieczki przed policja wymiany skrzyni i jedziemy pół dnia to odrazu mówię bo tak wyglądają podróże ze mną chyba że szemki i niwe dołącza i nas zabiorą tym pedalskim gównanym busem vieśwagena to będziemy chlali już w busie ........ sobota nocleg u izo powrót w niedzielę i to jest pewne bo ja lecę sam napewno ( pewnik 100% słowo cygana jak kiedy mówi że roweru nie ukradnie ) a kto jeszcze dobije to nie wiem Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 16 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Uspokój się, gejparty w dwie osoby to i tak pomysł do śmietnika 😄 Następnym razem na pewno się uda. Przyszły tydzień mam już zaklepany niestety 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 16 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 4 minuty temu, Adam napisał: Uspokój się, gejparty w dwie osoby to i tak pomysł do śmietnika patrz jaki burżuj ja ostatnio wiecznie pije do komputera a ten mówi że gej party na 2 osoby to lipa 😄 w 2 osoby to już gruba impreza i klimat w tych czasach 😄 5 minut temu, Adam napisał: Następnym razem na pewno się uda. Przyszły tydzień mam już zaklepany niestety 😞 no dobra to w tym roku wszystko definitywnie odwołane spróbujemy za rok 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi