SamotnyWilk Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 (edytowane) kupię kolejnego klasyka do swojej kolekcji. Tym razem wybór padł na Suzuki RF 900. Rocznik bez znaczenia. Stan jak najlepszy,musi być w oryginalnym malowaniu,żadnych przerabianych ulepów i udziwnień Edytowane 18 Lutego 2020 przez SamotnyWilk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Ktoś kojarzy ten motocykl? Albo firmę ,która nimi handluje? https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-rf-900-rej-pl-zadbany-klasyk-stan-bdb-gwarancja-raty-0-transport-ID6CQP4I.html? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazirro Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Motohandel Poznań.Wpisz w google i poczytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 4 godziny temu, SamotnyWilk napisał: Ktoś kojarzy ten motocykl? Albo firmę ,która nimi handluje? https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-rf-900-rej-pl-zadbany-klasyk-stan-bdb-gwarancja-raty-0-transport-ID6CQP4I.html? Na razie jesteś SamotnymWilkiem. Obyś nie został PieszymWilkiem. Ale dobra. Jak chcesz, podjadę Ci go obejrzeć. A swoją drogą, to chyba nie jest klasyk, tylko zemsta skośnookiego Azjaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Opinie na google mają ciekawe, polecam poczytać od tych najgorszych 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 18 minutes ago, grizzli said: A swoją drogą, to chyba nie jest klasyk, tylko zemsta skośnookiego Azjaty. Nie jest i raczej nie będzie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 9 godzin temu, grizzli napisał: Na razie jesteś SamotnymWilkiem. Obyś nie został PieszymWilkiem. Ale dobra. Jak chcesz, podjadę Ci go obejrzeć. A swoją drogą, to chyba nie jest klasyk, tylko zemsta skośnookiego Azjaty. Bylby Ci wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Byłem tam oglądać dwa razy dwa motocykle i były nie nie ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 13 godzin temu, grizzli napisał: Na razie jesteś SamotnymWilkiem. Obyś nie został PieszymWilkiem. Ale dobra. Jak chcesz, podjadę Ci go obejrzeć. A swoją drogą, to chyba nie jest klasyk, tylko zemsta skośnookiego Azjaty. Wlasnie nie wiem Co z nim jest,Przez jednych wychwalany, Przez innych wysmiewany I krytykowany, ile ludzi tyle opinii. Fakt troche skundlony,przez ludzi,ale czy slusznie? Ja tym nie jezdzilem,moge kierowac sie tylko tym Co mowia Ci ktory mieli Lub maja ten model. Jak masz mozliwosc to prosilbym Cie Zebys ogladnal tego z linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Jak chcesz klasyka to szukaj RSV Mille pierwszej generacji, albo Ducati SS w starej budzie ale tych jest bardzo mało. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) Nie chodzi o to ze chce klasyka, poprostu RF-ki od zawsze mi sie podobaly. Moze z tym klasykiem przesadzilem, ale youngtimerem spokojnie mozna go nazwac, bo moto ma juz swoje lata Co do RSV mille,rowniez swietny sprzet ale nie mozna miec wsxystkiego ... Edytowane 26 Lutego 2020 przez SamotnyWilk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 To prawda, nie można mieć wszystkiego, dlatego trzeba wybierać w sposób przemyślany 🙂 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Ten model suzuki nie jest zbyt udany, do tego mało popularny. Ale ok. Dzwoniłem. Na temat moto nie są w stanie powiedzieć mi w zasadzie nic poza tym, że jest w bardzo dobrym stanie (bez konkretów), co w zasadzie nie dziwi, biorąc pod uwagę, że kupują-sprzedają, choć na miejscu robią serwis. Dowiedziałem się tylko, że mam obejrzeć na monitorze w dużym powiększeniu, bo wszystko widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyWilk Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) Zgadza się, tylko że człowiek czasami kieruje się bardziej sercem niż rozumem 🙂 13 minut temu, grizzli napisał: Ten model suzuki nie jest zbyt udany, do tego mało popularny. Ale ok. Dzwoniłem. Na temat moto nie są w stanie powiedzieć mi w zasadzie nic poza tym, że jest w bardzo dobrym stanie (bez konkretów), co w zasadzie nie dziwi, biorąc pod uwagę, że kupują-sprzedają, choć na miejscu robią serwis. Dowiedziałem się tylko, że mam obejrzeć na monitorze w dużym powiększeniu, bo wszystko widać. Mi dokładnie to samo powiedzieli, bo też tam dzwoniłem,ale czy na monitorze moge zobaczyć jak pracuje silnik,skrzynia, zawieszenie? W jakim stanie jest rama,gółówka,napęd? Jak pracuje sprzęgło(tam jest hydrauliczne) oraz masę innych rzeczy..... Nie szukam lalki, bo z tego roku w takich pieniądzach jest to niemożliwe,ale żeby ten stan był przynajmniej bardzo dobry tak uczciwie.Dlatego szukam kogoś z Poznania,kogoś kto podjechałby na miejsce i w miare dokładnie obejrzał te rzeczy, nie za darmo oczywiście. Bo gonić ponad 1000km w tą i spowrotem w ciemno,widząc tylko zdjęcia to tak średnio to widze... Edytowane 26 Lutego 2020 przez SamotnyWilk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Jazdy próbnej nie zrobię, bo musiałbym położyć kasiorę. Ale obejrzeć mogę, bo daleko na Zawady nie mam. Tym bardziej, że pracują w weekend. Na razie szukam wśród kumpli, czy ktoś ich nie zna prywatnie. Oględziny robię, ze względu na znajomość poprzez FM, za free, albo wcale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi