KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Polaroid istnieje i ma sie dobrze, firme kupił synkowi W. Smołokowski ...... ten od paliwa i spółki J&S która dostarczała ropę Orlenowie w latach 90-tych ....... teraz dalej handluje paliwami plus bawi się w developerkę. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 A czy któryś z krytyków Michała przeczytał jego przykład, z którego chce wziąć wzór? Tego kumpla, co to kupił, rok pokatował i wyrzucił na śmietnik? Chce zaryzykować, albo się uda i będzie miał chwilę zabawy, albo lekko wtopi na tyle, na ile go stać i najwyżej funu będzie mniej lub nie będzie. On nie kupuje auta na codzienne dojazdy do pracy, aby bawić się w ekonomię. Chce zaryzykować (relatywnie niewielkie pieniądze) w imię zabawy, a Wy mu przedstawiacie apokalipsę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 6 minut temu, Staszek_s napisał: A czy któryś z krytyków Michała przeczytał jego przykład, z którego chce wziąć wzór? Tego kumpla, co to kupił, rok pokatował i wyrzucił na śmietnik? Chce zaryzykować, albo się uda i będzie miał chwilę zabawy, albo lekko wtopi na tyle, na ile go stać i najwyżej funu będzie mniej lub nie będzie. On nie kupuje auta na codzienne dojazdy do pracy, aby bawić się w ekonomię. Chce zaryzykować (relatywnie niewielkie pieniądze) w imię zabawy, a Wy mu przedstawiacie apokalipsę. Staszku lubisz czytać ironnię michałka? Lubisz i nikt ci tego nie odbiera. To i Ty nie odbieraj innym przyjemności ironizowania w różnych tematach także dotyczących i jego. Tak będzie uczciwiej. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 To już dobry fejm jest jak postronni ludzie bija się o czyjeś wybory 🙂 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Nie ma tu bitwy, po prostu przedstawiłem swoje zdanie na temat wyboru Michała. Z tym że akurat tutaj widzę u niektórych mało ironii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 23 minuty temu, Staszek_s napisał: Z tym że akurat tutaj widzę u niektórych mało ironii. I vice versa Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 42 minutes ago, Staszek_s said: Nie ma tu bitwy, po prostu przedstawiłem swoje zdanie na temat wyboru Michała. Z tym że akurat tutaj widzę u niektórych mało ironii. Bitwa na słowa, obrona cudzego punktu widzenia, jak zwał tak zwał - nie brać dosłownie, nie oczekuję że skoczycie sobie do gardeł chociaż byłoby śmiesznie, ale tu już fejm musiałby być na poziomie bijons 🙂 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 A tak na poważnie to co kogo obchodzi co Michoa sobie teraz kupi, i tak skończy na trawniku jako eksponat. Stać go to niech się spełnia 🙂 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 I dokładnie to miałem na myśli, stać go na tyle na ile go stać - niech się spełnia 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Jak możecie wpędzać forumowego kolegę w katastrofę finansową? Nie macie sumienia. A ja bym chciał żeby michoa wyszedł na prostą. Kupił fabię sdi albo 1.4 bifuel. Znalazł porządną dziewkę, kupił 2 tony węgla teraz a nie przed sezonem grzewczym jak cena idzie x2. Ustatkował się, spłodził syna, chodził na ryby itd... I ktoś mi zarzuci złe intencje? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Jak już to można być pod wrażeniem że z dwójki do ręki można sobie co drugi miesiąc kupowac jakiegoś grata, to prawie jak cudowne rozmnożenie chleba przez Jezusa 😄 Godzinę temu, Tommo napisał: Jak możecie wpędzać forumowego kolegę w katastrofę finansową? Nie macie sumienia. A ja bym chciał żeby michoa wyszedł na prostą. Kupił fabię sdi albo 1.4 bifuel. Znalazł porządną dziewkę, kupił 2 tony węgla teraz a nie przed sezonem grzewczym jak cena idzie x2. Ustatkował się, spłodził syna, chodził na ryby itd... I ktoś mi zarzuci złe intencje? A może skup się na własnym życiu 🙂 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 13 minut temu, Limo napisał: A może skup się na własnym życiu 🙂 Pan Bóg kazał pomagać bliźnim. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Tommo ..... ile masz dzieci? w jakim wieku? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 31 minut temu, KLAUDIUSZ napisał: Tommo ..... ile masz dzieci? w jakim wieku? Mam córeczkę która w tym miesiącu kończy trzy latka. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 3 minuty temu, Tommo napisał: Mam córeczkę która w tym miesiącu kończy trzy latka. Fajny wiek ..... w sumie najlepszy, korzystaj i Najlepsze życzenia dla Małej 🙂 No wiec jak widzisz, Michas ma jeszcze czas na płodzenie dzieci 🙂 Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi