michoa Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 witam panów panie , królów bristolskich i książęta pruskie Jak co roku wspomagamy dzieciaki i psiaki przed świętami pamiętając o tych którzy nie tylko nie mają na dziwki i koks ale i też na jedzenie i chodzą głodni i licytujemy motoludzika na cele charytatywne Zasady proste : 1. licytacja tu w formie postów 2. zaczynamy od 15 zł z czego 10 zł na dzieciaki 5 zł na psiaki , wygra ten kto da najwięcej 3. koniec licytacji 19 grudnia tak żeby przelewy zdążyły trafić do potrzebujących przed świętami 4. żeby nie było bo napewno zaraz wystartuje pierdolenie królów birstolskich i innych którzy nie chcą kupić tylko się wyżalić bo im trolownię zamknęli -ja nie chce żadnego przelewu !!! sami wybieracie fundacje jaką chcecie wesprzeć i tam wpłacacie kasę ( byleby zachować jakieś proporcje trochę dla jednych i drugich , może to być np 5 zł na psiaki , 25 zł na dzieciaki ) , potwierdzenie przelewu i wysyłam wam ludzika -ja swoją cegiełkę dokładam w postaci przesyłki pocztą polską także mi nie wysyłacie ani grosza !! 5. oczywiście odrobina krytyki i docinek itp to focha nie strzelę ale odrobina bo jeśli masz robić napinkę i gównoburzę -weź sobie https://demotywatory.pl/4652683/Boli-cie-glowa-Zyjesz-w-stresie-Nie-masz-pracy-Znajomi chyba że naprawdę bardzo musisz to ok idą święta postaram się dla wszystkich być dobry :D 6. jakość wykonania do dupy + jeśli ktoś o to pyta no i tyle chyba fotencje PS panewki od biedy podejdą ( nie pamiętam z czego ) ale tłoki i pierścienie lipa -to gdyby ktoś chciał tym żuka naprawić albo nysę Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 15 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 20 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 50 Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 pany panowie i pandy4x4 fochacze pomagacze i inne specyficzne stany umysłu gratulacje dla łysy76 -wybaczcie że tak późno ale internet z aero zapie**ala jak motobi sowa 2 na blokadach z teściową i 20kg ziemniaków na pokładzie , rano tylko do szałta się dostałem :D to on przyczynił się w tym roku do ratowania świata naprawdę , do tego żeby ktoś nie był głodny i cierpiącypozatym będzie mógł sobie naprawić jakiś zajechany silnik od astry F :Dłysy76 trzymam za słowo że się wywiążesz i przelewy pójdą fundację wybierz sobie sam , ja w sumie nie chce nawet potwierdzeń przelewów wierzę na słowo ( no dobra szkoda mi mb na otwieranie screenshotów przelewów wolę kolejną dupę na pintereście luknąć :D ) wyślij mi tylko na PW adres do wysyłki to spróbuje jakoś po świętach ogarnąć i wysłać :)jeszcze raz dziękuje wszystkim za udział w licytacji jesteście wielcy jak cena padaki z włoch z przyżyłowanym wahaczem i stukającym nierządem ( zawsze i wszędzie w mym sercu włoskie gówno syfem będzie a honda kochana będzie !!!! ) Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 MichuZrób z tego puchar przechodni... :rolleyes: :wink: Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 20 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) no ładnie najpierw mi calibrę obraża teraz gardzi takim frykasem :( :D dobra to ja hajs który miałby iść na przesyłkę również dołożę na cele charytatywne a ludzik pójdzie na inny cel , może na wośp albo coś Edytowane 20 Grudnia 2018 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi