Jump to content

motoludzik cegiełka żeby świat był lepszy jak co roku

michoa
 Share

Recommended Posts

witam panów panie , królów bristolskich i książęta pruskie

Jak co roku wspomagamy dzieciaki i psiaki przed świętami pamiętając o tych którzy nie tylko nie mają na dziwki i koks ale i też na jedzenie i chodzą głodni i licytujemy motoludzika na cele charytatywne

Zasady proste :

1. licytacja tu w formie postów

2. zaczynamy od 15 zł z czego 10 zł na dzieciaki 5 zł na psiaki , wygra ten kto da najwięcej

3. koniec licytacji 19 grudnia tak żeby przelewy zdążyły trafić do potrzebujących przed świętami

4. żeby nie było bo napewno zaraz wystartuje pierdolenie królów birstolskich i innych którzy nie chcą kupić tylko się wyżalić bo im trolownię zamknęli -ja nie chce żadnego przelewu !!! sami wybieracie fundacje jaką chcecie wesprzeć i tam wpłacacie kasę ( byleby zachować jakieś proporcje trochę dla jednych i drugich , może to być np 5 zł na psiaki , 25 zł na dzieciaki ) , potwierdzenie przelewu i wysyłam wam ludzika -ja swoją cegiełkę dokładam w postaci przesyłki pocztą polską także mi nie wysyłacie ani grosza !!

5. oczywiście odrobina krytyki i docinek itp to focha nie strzelę ale odrobina bo jeśli masz robić napinkę i gównoburzę -weź sobie https://demotywatory.pl/4652683/Boli-cie-glowa-Zyjesz-w-stresie-Nie-masz-pracy-Znajomi chyba że naprawdę bardzo musisz to ok idą święta postaram się dla wszystkich być dobry :D

6. jakość wykonania do dupy + jeśli ktoś o to pyta

no i tyle chyba

fotencje

571ff59e525a3c99med.jpg

2ab9ed2e5eabe6f7med.jpg

PS panewki od biedy podejdą ( nie pamiętam z czego ) ale tłoki i pierścienie lipa -to gdyby ktoś chciał tym żuka naprawić albo nysę

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl

• 2 weeks later...

pany panowie i pandy4x4 fochacze pomagacze i inne specyficzne stany umysłu gratulacje dla łysy76 -wybaczcie że tak późno ale internet z aero zapie**ala jak motobi sowa 2 na blokadach z teściową i 20kg ziemniaków na pokładzie , rano tylko do szałta się dostałem :D

to on przyczynił się w tym roku do ratowania świata naprawdę , do tego żeby ktoś nie był głodny i cierpiący

pozatym będzie mógł sobie naprawić jakiś zajechany silnik od astry F :D

łysy76 trzymam za słowo że się wywiążesz i przelewy pójdą fundację wybierz sobie sam , ja w sumie nie chce nawet potwierdzeń przelewów wierzę na słowo ( no dobra szkoda mi mb na otwieranie screenshotów przelewów wolę kolejną dupę na pintereście luknąć :D ) wyślij mi tylko na PW adres do wysyłki to spróbuje jakoś po świętach ogarnąć i wysłać :)

jeszcze raz dziękuje wszystkim za udział w licytacji jesteście wielcy jak cena padaki z włoch z przyżyłowanym wahaczem i stukającym nierządem ( zawsze i wszędzie w mym sercu włoskie gówno syfem będzie a honda kochana będzie !!!! )

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

no ładnie najpierw mi calibrę obraża teraz gardzi takim frykasem :( :D dobra to ja hajs który miałby iść na przesyłkę również dołożę na cele charytatywne a ludzik pójdzie na inny cel , może na wośp albo coś

Edited by michoa