kylunio Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam,Na sprzedaż CBR 600RR z 2011 roku z systemem C-ABS. Śmiem twierdzić, że jest to najlepsza i najbardziej zadbana Cebra w Polsce, ze mną przez 4 lata co świadczy o idealnym stanie – nikt chyba, nie narażałby swojego zdrowia i portfela jazdą „truchłem” przez tak długi okres.Wszystko serwisowane na bieżąco – brak jakiegokolwiek wkładu nowego właściciela, jeżdżony tylko na Motulu 300V. Co do dodatków robiących z niej agresywnie wyglądającą i przyciągającą wzrok każdego pannę: 1) Czarna szybka MRA,2) Czarne łamane klamki3) Czarne kierunki LED + rezystor oryginalny HONDA4) Karbonowy wydech Youshimura RS-5 (3000 PLN !)5) Oryginalny STOMPGRIP6) Oryginalny tank PAD HONDA HRC 7) Filtr powietrza K&N regularnie czyszczony i nawilżany8) Mocowanie tablicy + światło STOP RIZOMA Moto jest naprawdę w stanie kolekcjonerskim, z symbolicznym przebiegiem 16,5 tyś. (w ciągłym użytkowaniu, więc rośnie). Kilka słów o stanie technicznym: 1) Jeżdżona tylko na PB98, rozgrzewana przed wchodzeniem na wyższe obroty,2) Łańcuch smarowany książkowo co 800km, bądź przy jakimkolwiek kontakcie z wodą,3) Olej wymieniany co 4-5 kkm (Motul 300V 10W40) ; brak jakiegokolwiek dolewania oleju pomiędzy wymianami,4) Opony Pirelli Rosso Corsa w stanie idealnym (nigdy nie palona),5) Niekatowana torem, nigdy nie jeżdżona na kole czy hamowania wheelie (po prostu nie umiem tego robić),6) Tarcze jak i klocki w stanie bdb – klocki z tyłu wymieniane w zeszłym roku na Carbone Lorraine,7) Po wymianie wszystkich płynów eksploatacyjnych (chłodzący i hamulcowy),8) 2 kluczyki,9) Idealny akumulator YUASA,10) Trzymana w suchym i ciepłym garażu,11) Jeżdżona przez osobę świadomą i w miarę doświadczoną,12) Hamowana - wydmuchała zdrową serię (do wglądu wykresy z hamowni). Nie mam żadnego ciśnienia na sprzedaż, bo na sprzęcie jeżdżę całe lato (w suche dni), więc proszę o poważne oferty. Jazda próbna TYLKO po wyłożeniu całości gotówki.Możliwość sprawdzenia w jakimkolwiek serwisie na koszt sprawdzającego, który przy ściąganiu owiewek odpowiada finansowo za ich ewentualne połamanie i prawidłowe spasowanie.Nie mam nic do ukrycia i chętnie odpowiem na wszystkie pytania.Mogę rozważyć zamianę z dopłatą na Kawasaki Z1000 SX po 2017 roku (robię się stary :)). Zamiana tylko na sprzęt idealny, bez jakiejkolwiek skazy (dbam o zdrowie).Kontakt: 506 525 931. Cena: 23500 PLN Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez kylunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Jaka moneta za ten cud rzekomy? Skąd pochodzi? Rozumiem, że nie jest to salon PL? Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 wstępnie 5kzł mogę dać ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Nie kumam po co komu ogłoszenie sprzedaży bez ceny :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Ja trochę kumam. Ludzie nie podają cen, bo jest sporo komentarzy, że za drogo itd. Sam chyba zawsze podawałem bo to nie tajemnica przecież, ale wydaje mi się, że taki jest powód. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Nie podają bo chcą jak najwięcej ugrać na privie :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylunio Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Przepraszam, po prostu zapomniałem. Cena to 23500 polskich złotówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 A co było jak w lato złapał deszcz? ;-) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 A ten rocznik nie powinien mieć srebrnego wahacza? Jakiś przeszczep? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Hmmm powinien chyba mieć srebrny wahacz jak pisze Limo.Poza tym powinien mieć chyba zaciski w kolorze lag, czyli albo czarne lagi i czarne zaciski albo takie złotawe lagi i złotawe zaciski.Czy naklejka na boczkach powinna mieć czerwone literki/cyferki? Raczej nie, czyli pewnie malowany.Oj to jednak może nie być taka igiełka... Fakt, że z tego co wiem w niektórych krajach rok pierwszej rejestracji uważa się, za rok produkcji, ale tutaj i tak nie pasuje jedno do drugiego.Reasumując -myślę, że znajdzie się w PL bardziej rodzynek na skalę kraju, chyba że to taki inny rodzynek.... Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylunio Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) Hmmm powinien chyba mieć srebrny wahacz jak pisze Limo.Poza tym powinien mieć chyba zaciski w kolorze lag, czyli albo czarne lagi i czarne zaciski albo takie złotawe lagi i złotawe zaciski.Czy naklejka na boczkach powinna mieć czerwone literki/cyferki? Raczej nie, czyli pewnie malowany.Oj to jednak może nie być taka igiełka...Fakt, że z tego co wiem w niektórych krajach rok pierwszej rejestracji uważa się, za rok produkcji, ale tutaj i tak nie pasuje jedno do drugiego.Reasumując -myślę, że znajdzie się w PL bardziej rodzynek na skalę kraju, chyba że to taki inny rodzynek.... Pozdr.F. Tak jak pisze "Filipr" 2011 jest to rok rejestracji w Szwajcarii, gdze jest uważany za rok produkcji. Po VIN 2010 i jak najbardziej super stan w oryginalnym kolorze z czarnym wahaczem :)Zresztą jak chcecie kupić to zapraszam na sprawdzanie wszystkiego i wszędzie, a jak nie to chętnie odpowiem na każde pytanie, ale proszę nie szkalować sprzęta bez oglądania Odpowiadając na zadane pytania: 1) Jak łapał deszcz to był myty i smarowany, ale deszczu staram się unikać :) 2) Co do zacisków to ciekawe, ale wyjaśnić nie umiem - takie były jak kupiłem 4 lata temu. Dzięki z góry. Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez kylunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 zaciski w wersji z ABS sa wlasnie w takim kolorze niezaleznie od koloru lag itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylunio Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Faktycznie masz rację. Z c-ABS zaciski były złotego koloru. Zagadka rozwiązana- dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 To zwracam honor z zaciskami :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylunio Opublikowano 7 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 (edytowane) Z uwagi na to, że mam możliwość kupna wymarzonego moto cena do końca sezonu spada do 21500 PLN. Edytowane 7 Września 2018 przez kylunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi