Damian85 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Witam, Poszukuję jakiegoś "lajtowego" turystyka/nakeda z mocą do ok. 60 KM. Motocykle sportowe odpadają (potrzebuję wygodnego sprzętu). ; ) Może to być:- Kawasaki ER 5,- Honda CB 500,- Honda CBF 500,- Suzuki GS 500,- Yamaha XJ 600,- możliwe też inne modele. Budżet do 6-7 tys. zł. Zależy mi, aby był w dobrym stanie technicznym. ; ) W razie posiadania sprzętu na sprzedaż napisz śmiało na priv. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Nie wiem jakiego wzrostu jesteś ale jak powyżej 180 cm to na GS500, CB500 i ER5 przy dłuższych trasach będziesz czuł spory dyskomfort ;) XJ600 już minimalnie lepiej. Pomyśl o turystykach typu Transalp, XTZ 750 czy F650GS, przyzwoity komfort i trwałe sprzęty.Znajomy będzie brał się za sprzedaż XJ900 z 1998r, cena plus minus 7000 zł ale sprzęt w świetnym stanie, 7 lat w jednych rękach, sam zastanawiam się nad kupnem ale jakoś trzeci motocykl w garażu trochę do mnie nie przemawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Mam kilka centymetrów powyżej 180-taki, ale podobno to nie aż tak duży problem. Chyba Suzi GS najgorzej wypada. Ten sprzęt ma mi służyć do tak zwanego wjeżdżania się i "upalania". Nie będzie to typowa maszyna do kursowania. Dzięki za porady i propozycje. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Motocykle sportowe odpadają (potrzebuję wygodnego sprzętu). ; ) Może to być:- Kawasaki ER 5,- Honda CB 500,- Honda CBF 500,- Suzuki GS 500,- Yamaha XJ 600,- możliwe też inne modele. Jak ma byc wygodnie i bez zamuły to żadne z powyższych , XTZ750 jak znalazł , do Chorwacji , na grzyby i ryby . Przymierz sie czy masz kontakt z ziemią bo to wysoka kobyła . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi