baart Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) ja jebe! :/ A może rozwiniesz?Chociaż, czekaj - to się opiera o popychacz tłoczka, więc cały czas powinno być bliżej. Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez baart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 A może rozwiniesz?Chociaż, czekaj - to się opiera o popychacz tłoczka, więc cały czas powinno być bliżej. No cóż, głębokość wciśnięcia klamki zmienia się dlatego że rzeczona klamka jest bliżej lub dalej od manetki ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baart Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 No cóż, głębokość wciśnięcia klamki zmienia się dlatego że rzeczona klamka jest bliżej lub dalej od manetki ;)Masz Panie słuszność. Myślałem o mechaniźmie ze stałym ogranicznikiem. Ale tu tak to nie działa :) Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczatkujaca Opublikowano 9 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Właśnie dzisiaj zakończyłam przygodę z motocyklami. Wracaliśmy z mężem z tygodniowego wyjazdu motocyklowego i uległ on wypadkowi. Jechałam za nim i wszystko widziałam i choć ja traumy żadnej nie mam, wiem kto jaki błąd popełnił i wiem, że ja jeżdżę bezpiecznie to nie chcę widzieć motocykli w naszym domu. Chętnie odsprzedam swój bezwypadkowy gdyby ktoś coś, pieniądze się teraz przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Co sie stalo? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczatkujaca Opublikowano 9 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Na A2 mąż nie zdążył się wcisnąć na zwężeniu drogi przed tira i mial wybór albo walic w tira albo skosić metalowe słupy ze znakami na remontowanym odcinku drogi, ja hamowalam za nim i też wjechałam na tą drogę ale zatrzymałam sie normalnie bez wywrotki a mąż ściął słupem lagi, koło zaczęło fikać i jak na rodeo motocykl go zrzucił. Prędkość nie była duża ale jak widać tragiczna w skutkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wertyder Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Właśnie dzisiaj zakończyłam przygodę z motocyklami. Wracaliśmy z mężem z tygodniowego wyjazdu motocyklowego i uległ on wypadkowi. Jechałam za nim i wszystko widziałam i choć ja traumy żadnej nie mam, wiem kto jaki błąd popełnił i wiem, że ja jeżdżę bezpiecznie to nie chcę widzieć motocykli w naszym domu.Chętnie odsprzedam swój bezwypadkowy gdyby ktoś coś, pieniądze się teraz przydadząWspółczuję. Szkoda że tak się to potoczyło. Może za jakiś czas na chłodno zmienisz zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Bywa ...... bład, cos sie stalo Mężowi czy jest ok? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Wyciągnąć wnioski, pomyśleć na chłodno, jeździć dalej.Zdrowia i szczęścia. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczatkujaca Opublikowano 9 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) Jest w ciężkim stanie, najbliższe dni zadecyduj. Błąd zrobił ewidentnie, bo to były moje ostatnie słowa do niego ale to już nie ma znaczenia. W każdym razie jak ktoś szuka tanio dobrych akcesoriów motocyklowych damskich dla partnerki to też się ich chętnie wyzbędę. Mam na myśli spodnie, kurtkę, rękawice, buty. Wszystko dobrej jakości Łysy nie ma opcji, nie zniosę drugi raz takiego stresu Edytowane 9 Września 2018 przez Poczatkujaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Wytonuj.Będzie dobrze.Zajmij się tym, czym trzeba.Na oferty przyjdzie czas. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Na A2 mąż nie zdążył się wcisnąć na zwężeniu drogi przed tira i mial wybór albo walic w tira albo skosić metalowe słupy ze znakami na remontowanym odcinku drogi, ja hamowalam za nim i też wjechałam na tą drogę ale zatrzymałam sie normalnie bez wywrotki a mąż ściął słupem lagi, koło zaczęło fikać i jak na rodeo motocykl go zrzucił. Prędkość nie była duża ale jak widać tragiczna w skutkach Pocztatkujaca Kuswa, niby doswiadczony ale odpuscic jakos nie potrafil ! Powodzenia zycze. :crossy: Edytowane 10 Września 2018 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Maz w ciezkim stanie w Szpitalu i Ty masz czas i głowe pisać na Forum?!?! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczatkujaca Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Wiedziałam ze hejt sie znajdzie. Próbuje się czymś zająć ludzie. Nieważne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 To nie hejt ..... to tylko uwaga.Po pierwsze jest temat o wypadkach, powinnaś tam opisać co i jak.Po drugie, na serio powinnaś być przy Mężu ........ zdrowia mu Życzę, będzie dobrze. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi