wolnemiasto Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 https://www.olx.pl/oferta/honda-cbr1000rr-sc59-CID5-IDowYco.html zalecam ostrożność na pytanie o Vin - gdyż jedyną podaną informacją było to: Stan bardzo dobry zadnych brakow wszystko na swoim miejscu.nowy olej akumulator otrzymałem odpowiedź: Jak interesuje motocykl to przyjedz zobacz i se sprawdzaj .komisariat tez jest nie daleko.poz. Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Dzwonią czasami co chwilę i pewnie miał już dość, więc zbył Ciebie takim tekstem. Ja rozumiem, że klient nasz pan, ale ludzka cierpliwość też ma swoje granice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Dzwonią czasami co chwilę i pewnie miał już dość, więc zbył Ciebie takim tekstem. Ja rozumiem, że klient nasz pan, ale ludzka cierpliwość też ma swoje granice. sądzisz, że to ciepłe bułki po 5 groszy? jak taki nerwowy to niech se znajdzie inne zajęcie, dla mnie to lipa towar Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Widać ze zdjęć że ulep. Bierzesz takie pod uwagę? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Widać ze zdjęć że ulep. Bierzesz takie pod uwagę?ja akurat tego nie wyłapię, dla mnie wystarczającym powodem odpuszczenia było "zachowanie" handlarza - czyli typowe - jak przyjedzie to szybciej kupi... a że nie powiedziałem tego czy tamtego...... tak jak z handlarzami samochodów, pytasz się czy czy jest książka serwisowa,tak jest,przyjeżdżasz.... prosisz o książkę... nie ma... kolega, którego nie ma się pomylił, jest do innego auta.... i takie ściemy.....Skoro frajer nie ma niczego do ukrycia i jak pisze " wszystko na swoim miejscu" to dlaczego nie chce podać VIN? skoro "krajowy" Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Nie wyłapiesz owiewek czy baku w innym kolorze? Wystarczy porównać ze zdjęciami z netu. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 12 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Nie wyłapiesz owiewek czy baku w innym kolorze? Wystarczy porównać ze zdjęciami z netu.no może to wyłapię..... :)widzisz.... ja już jestem uczulony, kiedyś jechałem 150 km bo gość zapewniał, że ograniczniki są w porządku, gdy przyjechałem i mu pokazałem to powiedział,że on tak kupił i tak miało być , gdybym go poprosił wcześniej zrób zdjęcie ograniczników to bym sobie zaoszczędził kosztów i czasu. Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Podejście masz dobre i tego się trzymaj. Dokładne fotki to podstawa a jak komuś się nie chce wziąć telefonu do ręki i zrobić kilku zdjęć to niech się buja. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert72 Opublikowano 14 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Podejście dobre, ale z tym bakiem i owiewkami w innym kolorze niekoniecznie to co piszesz Limo, bo w internecie sporo takich malowań znalazłem. Tak z ciekawości jak napisałeś tak zajrzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Masz rację Robert, wychodzi na to że było takie malowanie w tamtych latach. Wygląd to kwestia gustu więc nie będę komentował ale skojarzenia nasuwają się same. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Z takim podejściem to kiepsko wróżę sprzedaż temu panu :laugh: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Typowy Mirek handlarz... Żużu77, R12RT '05, Cieszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 15 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 z takim podejściem kiepsko widzę żeby ten człowiek kiedykolwiek coś kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredek666hell Opublikowano 16 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Zarejestrowałem się tu z myślą, że spotkam się z konkretnymi radami, doświadczeniami, spostrzeżeniami związanymi z poważnymi wadami motocykli, bo głównie gówno mnie interesuje, by POGŁĘBIĆ SWOJĄ WIEDZĘ.NIESTETY KOMPLETNE ZERO KONKRETNYCH PORAD.Przecież większość używanych sprzedawanych moto posiada konkretne ślady przeszłości powypadkowej, tj.:1. Ramy z dodatkowym lakierem i nie rzadko szpachlą, napawanymi popękanymi spawami, nieudolnymi próbami spawania metali nieżelaznych, skrzywieniami ram stalowych, nie oryginalnymi lub uszkodzonymi ogranicznikami lub elementami ograniczającymi, sfałszowanymi tabliczkami znamionowymi kupionymi na necie za dychę, szlifowanymi i przebijanymi nr VIN, rozjechanymi główkami ram, itd.2. Silniki z niepokojącymi odgłosami.3. Elementy motocykla z różnymi datami produkcji: felgi, zawiasy, pompy wody, plastiki.Myślałem, że dołączę do do konkretnej ekipy i zniknę w tłumie zamieszczając swoje spostrzeżenia.Mam nadzieję, sorry wierzę, że się rozkręcicie.No chyba, że...... sami jeździcie na złomach lub je popychacie dalej po jednym sezonie, mówiąc kupującemu bajeczki typu: dziecko się urodziło lub w drodze, dziewczyna nie pozwala, za słaby, za mały, za duży, kolor nie odpowiada, wyjeżdżam z PL, nie mam czasu jeździć, itd.Nadzieja umiera ostania, tak więc mam nadzieje, że sprowokowałem Was do dyskusji I ZAMIESZCZANIA SPOSTRZEŻEŃ.Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Mieć EMPATIE - np. mówić o uszkodzonych ramach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi