Wertyder Opublikowano 31 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 Siedziałem ostatnio na v-stromie i mam takie dziwne wrażenie że za jakiś czas będę musiał się wybrać do salonu i zamówić. Siedzi mi się na nim najwygodniej, mojej drugiej połówce też przypasował, więc mamy faworyta :)Nie dziwię się. To moto ma coś w sobie że trudno mu się oprzeć :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Jeździłem trzema z tych podany, nie śmigałem tylko na kawasaki bo nie sięgam na nim do ziemi :PYamahę bym odradzał bo ta którą jeździłem dostawała shimmy tylnego koła przy 120 a była salonowa - mówią że winny jest wadliwy tylny amortyzator...Hondę wspominam mega fajnie tylko że nie jest za piękna. V strom jest bardzo spoko, szczególnie z pasażerką... Duża kanapa na dwie osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ded Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 A ja bym lyknal jakąś używkę bo za 2 lata będziesz chciał na większy zmienić. Przy takich przebiegach szybko nabierzesz wprawy i zachcesz dużego turystę. Duży vstrom, Tiger, gs. A i gleba na starszym sprzęcie mniej kosztuje. Przy takich przebiegach to ja bym celowal w coś wybitnie obudowanego, będzie wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Przy Twoich gabarytach to raczej gs800 adventure , tylko ta cena :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Hmmm też miałem okazję przejechać się trzema: NC, DL, Versys. W Versysie chyba zwróciłem uwagę na wibracje pojawiające się podczas przyśpieszania, które były niezbyt fajne. DL bardzo kulturalna praca, ładnie i bez szarpania pomyka nawet z niskimi obrotami i jest bardzo wygodny. NC to chyba tylko z automatem, bo bez niego, to obroty max, jak w starym dieselu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 16 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 Spośród czterech wspomnianych propozycji, biorąc pod uwagę przeznaczenie sprzętu oraz gabaryty kierownika moim faworytem byłby DL, a na drugim miejscu Versys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz1144 Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Każdy z tych motocykli jest dobry, jeżeli jest CI najwygodniej na Hondzie i Kawaski to wybieraj między tymi modelami, pamiętaj w turystykach ma być komfortowo Tobie a jak kupisz nowy to nie martw się serwisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raptoor2 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) hej!Za chwilę odbieram moje prawo jazdy i chciałbym zakupić swój pierwszy motocykl. Mam jednak kilka uwag, jakimi chciałbym się kierować przy doborze. Przede wszystkim motocykl służyć mi będzie do dojazdów do pracy, mieszkam w poznaniu i korki są tu niebywałe dlatego chce odstawic samochód na rzecz jednośladu. Druga sprawa jest taka że raz na jakiś czas ( 2 - 3 tyg ) będzie mi potrzebny do zrobienia dłuższej trasy ( około 180 km w jedną stronę, po dwóch dniach powrót znowu tyle samo) Zależy mi również na tym aby motocykl był w miarę ekonomiczny. W trasie nie mam zamiaru pałować go cały czas na pełnej mocy, a jak przekraczać prawo to o max 15 km :cool: Co możecie polecić, kwota jaką chciałbym wydać na motocykl w miarę dobrym stanie to 8300 zł. Edytowane 21 Maja 2018 przez raptoor2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 gs 500, cb 500 lub er5(6) podpowiedz jakie motory Ci się podobają. Rodzaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Do jazdy po Poznaniu? Czasem za miasto? Zupełnie poważnie proponuję rozważyć Yamahę X-Max 250 albo X-City 250. Idealne do miasta (nie boli łapa od ciągłego wduszania sprzęgła, pod siedzeniem duży schowek na kask i coś jeszcze), za miastem chwila moment i grzejesz 120 km/h. Miałem okazję kiedyś zrobić ponad 100 km salonową nówką i mam zamiar kupić właśnie do jazdy po mieście. Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi