Skocz do zawartości

Mv Agusta brutale 800 - niech każdy się wypowie, proszę

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstepie witam kolegów.

A teraz mam do was pytanie. A wiec chcę kupić brutalke 800 na pierwsze (albo nie pierwsze?) moto i proszę was o wyrażenie opini na ten temat. A teraz coś o mnie żeby łatwiej wam było mi doradzić. No to tak, moje doświadczenie ogranicza sie do jazdy na motocyklach kolegow np fz8, z750, duke690, fz6, cbr500 i kilku innych. Jeździłem tez za malolata na legendarnej Wsk125 oraz przez 2-3 miesiace swoim duke125 ale go sprzedałem bo to moto nie dla mnie, nadawal sie chyba jedynie do jazdy po bułki do sklepu :P. Co do grabarytow to mam 182cm wzrostu i 95kg wagi ale wzrośnie ona do 100-105kg za pare miesięcy, silny tez jestem :). Dodam jeszcze ze trzeźwo myślę i jestem spokojnym czlowiekiem. Wedlug mnie dam rady okiełznać ten motocykl ale chcialbym poznac wasze zdanie i na pewno bedzie ono dla mnie pewnego rodzaju wyznacznikiem co do wyboru motocykla. Pozdrawiam serdecznie i proszę o radę. :D

W przedostatnim czasopismie Motorrad byl dlugodystansowy test MV 675 w wersji Reise enduro

Na cos pod 35 mie´jsc jakie sa uklasyfikowala sie chyba na 32 pozycji wiec niestety doopy to nie urywa.

:crossy:

• 3 tygodnie później...
  W dniu 19.01.2018 o 11:20, przemek96 napisał:

Zawsze można skorzystać z trybów jazdy jak się okaże za mocna :D

Tyle, ze tryb jazdy niema nic wspolnego z jakoscia materialow i technologia zaprojektowania aby sprzet jezdzil a nie sie psil. Yamaha jakos potrafi zrobic silnik, i niegra roli, czy jest single, 2, 3 czy 4 cylindrowy. :icon_mrgreen:

:crossy:

W dniu 19.01.2018 o 14:10, Slavian napisał:

Mam nadzieję że jajcujesz :D A orientujesz się może co dokladnie najczęściej siada w MV?

Nie jajcuję. Tak jak Tommo napisał, długo czeka sie na części, te elektroniczne też.

Why... So... Serious