niwy Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) Jo.Czy ktoś mi powie co tu się stanęło? -,- Tak prezentuje się gaźnik po wyjęciu z myjki ultradzwiękowej. Dodam że przed zabiegiem był jak każdy, srebrny :DCo gorsza w środku też tak wygląda. :flesje: :flesje: Edytowane 26 Maja 2017 przez niwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Została użyta nieodpowiednia chemia. Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 W śmiecie go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 NIe, zrób to samo ale z chemią przeznaczoną do gaźników Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Do wyczyszczenia tego korpusu wszystkie sruby regulacyjne musza byc wyjete a tu nie sa.To samo z dyszami. To nie jest zadne czyszczenie, tylko zawracanie glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 poszło drugi raz już na golasa. Pierwszym razem zostały tylko własnie te śruby regulacyjne. reszta była wykręcona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Niech zgadnę...w benzynie go myliście? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 nie, kolega ma myjkę i twierdzi że używa nieinwazyjnego płynu -,- W sumie inne gaźniki też mi czyścił i zawsze było ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Ja chrl gaźnik wsadziłem kiedyś do benzyny w myjce i tak samo wyglądał. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Takie są efekty jak się używa chemii do aluminium lub stali.Koleś raz tak samo zrobił .Dopiero jak zamówił chemię do gaźników wyszło ok. Dostawca chemii poinformował go, że gaźnik to specjany stop i go tego jest przeznaczona odpowiednia chemia.O śrubkach nie wspominam bo to chyba normalne, że czyści się na "golasa". Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 no i co w sumie się stało ? to że zmienił kolor to nie dramat , chyba że to jest brudny osad to problem .... jak nie wyżarło nigdzie dziur to dla mnie jest ok ..... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 no i co w sumie się stało ? to że zmienił kolor to nie dramat , chyba że to jest brudny osad to problem .... jak nie wyżarło nigdzie dziur to dla mnie jest ok ..... Zmieni się napięcie powierzchniowe w komorze pływaka i zamiast 5 litrów spali 5,2. Po przebiegi 50 tyś. masz 100 litrów wachy w plecy. Opłaca się zrobić jeszcze raz porządnie ;) Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 eksperymentów część dalsza. Z racji braku odpowiedniej chemii, został umyty ponownie w tym samym, albo bez. Już nie pamiętam co mówił kolega :D on chyba też nie wie hehPrzed zabiegami kolor gaxnika przypominał komorę pływaka. Jej nie czyściłem w ogóle. Poskładam i zobaczymy czy to pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambi Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Chciales napisac "zostal ponownie zabrudzony". W przypadku mycia czesci w myjce bez odpowiedniej chemii lepiej sie za to nie zabierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi