Limo Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Łazy w niedzielę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Ja upalałem cały tydzień w Górze Kalwarii, warun bardzo fajny ale łatwo nie jest. Natomiast na weekend będzie wyrównany tor w Dębskiej Woli pod Kielcami - tam zawsze warto, nawet na kilka godzin, więc gorąco polecam. Ja chcę tam jechać na sobotę i prawdopodobnie zostanę do niedzieli. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrMSC Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Było by piękne jak by jeszcze powstała jakaś stronka z kalendarzem, czy treningów. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Odnośnie treningów w okolicach Warszawy to działa dość prężnie grupa Facebookowa, odezwij się do mnie (znajdziesz Jacek Szadkowski) albo do Lima to Cię doda. Tam się ustawiamy na szybko na treningi w tygodniu, żeby nie latać samemu. A kalendarz zbiorczy wszystkich większych imprez wrzucam za 5 minut w oddzielnym temacie, żeby tu nie zamulać. Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Tak, tylko to w okolicach Wawy. Piotr - nie ma problemu z dodaniem Cie ale pomyśl też o założeniu podobnej grupy dla Lublina i okolic. Tam ludzi do latania też nie brakuje tylko trzeba ich skupić w jednym miejscu. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 A ja polecam nieduży tor który stworzył i nadal umiejętnie modyfikuje mój kumpel. Tor jest pod Warszawą, tuż nad Wisłą na wysokości Powsina.https://www.facebook.com/MX-arena-Konstancin-327927867604264/?pnref=story Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Mógłbyś podać jakieś współrzędne? Ile kolega sobie winszuje za wjazd? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 i kiedy (w jakich godzinach) mozna jezdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Za wjazd 20 zł, co do dni i godzin to najlepiej dzwonić do Bartka, tel : 502-159-304.Miejscówka jest w Kępie Okrzewskiej, google podpowie- weź widok satelity, ok 400 metrów w linii prostej w prawo od przystanku autobusowego Kępa Okrzewska Cmentarz 01. Widać kawałek toru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Widać widać :lalag: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Niestety jest to kolejna miejscówka w stylu "mazowieckim": mały wąski tor z kilkoma hopkami, na którym nauka i treningi są bardziej niebezpieczne niż na pełnowymiarowych obiektach. W dodatku miejscówka ma status "tajnej", czyli jeździć mogą znajomi właściciela działki i Ci, którzy mu nie podpadli - standard pod W-wą ;)Natomiast kilka dni temu ruszył większy tor zbudowany przez Wizgiera w miejscowości Seroki (pod Łowiczem, tuż przy trasie A2). Nitka ma 1700 m długości, jest szeroka i hopy mają odpowiednie kąty, bo są zaprojektowane przez gościa, który ma pojęcie. Także polecam, bo tam jest możliwość bezpiecznego podnoszenia umiejętności, a motocykl odrywa się od ziemi dzięki prędkości, a nie z powodu "jebnięcia" z zawieszenia na prawie pionowym najeździe.Lokalizacja toru: 52°02'06.9"N 19°59'16.7"E Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Tor w płn części podkarpacia, miękkie podłoże, wstęp płatny( opłata jednorazowa lub karnet na rok), jest altana, grill, miejsce na ognisko, duży parking. https://pl-pl.facebook.com/motocrossquadnowadeba/ www.nowadeba.com.pl Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 (edytowane) Nie wiem gdzie pisać... Tor w Gizycku zamknięty...mimo prawdopodobnie wygranej ankiety za pozostawieniem toru... będą tam podobno ścieżki rowerowe i dla spacerowiczów... Jako żem czarownik i wizjoner: widzę w przyszłości wielkie osiedle apartamentowców, miejscówka idealna bo nie jest zbyt blisko miasta, za to z górki jak wytną drzewa śliczny widok na jezioro, idealny dla artystów i malarzy ze złotymi , grrrubymi łańcuchami na szyi... Smutne to... R.I.P. tor w Gizycku.... P.S. fajnie się tam oglądało i trochę pomagało...ehhh Edytowane 6 Listopada 2022 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinh12 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Track maps appear in a cyclical fashion, but due to the relatively large "situational dynamics" (read: emerging and disappearing tracks), I'm posting a link to the most recent database, which is updated on a regular basis. The lack of a clear division into small/large tracks makes, for example, the Masovian Voivodeship appear to be a true Eldorado (which it is not), but well - it is important that there is an up-to-date database with bearings. It is possible to train there. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi