Tommo Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 A ja już jestem po jazdach na torze. Zimno, mokro a hebel się zagrzał po pięciu szybkich kółkach. Łatem byłby dramat. Będzie w co inwestować. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Ciekawe po ilu sie IC zagrzeje :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Ciekawe po ilu sie IC zagrzeje :)Pewnie jeszcze szybciej. Ale to mniej odczuwalne na torze będzie.A i pochwalę się że byłem szybszy od RS Cup :) Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 A ja już jestem po jazdach na torze. Zimno, mokro a hebel się zagrzał po pięciu szybkich kółkach. Łatem byłby dramat. Będzie w co inwestować. A ile ma płyn? Moze trzeba wymienić na lepszy po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Płyn też ale po jeździe dymiło się jak z parowozu, więc jest więcej do poprawy. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 A ESP wyłączyłeś? Może to wina ogranicznej trakcji i ciągłego interweniowania ESP? Na przyczepnej nawierzchni może się okazać, że problem zniknął. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Wszystkie systemy wyłączyłem. Tylko ABS się wtrącał ale bardzo późno. Ciężki klocek z tego Audi jednak, ale zbiera się toto niemiłosiernie... Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 RSa wyprzedziłęś?!?! W O W Gratulacje ale tylk RSa?;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 W Łodzi to tak średnio się ogólnie wyprzedza. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 W Łodzi to tak średnio się ogólnie wyprzedza.Generalnie kręcioła z jedną krótką prostą w połowie łamaną. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Nie ma lipy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Poniżej 1.10... Motocyklem tam robiłem 1.09 przy ładnej pogodzie. Pojęcia nie mam czy to jest szybko autem. Po stanie nawierzchni wydaje się że szybko. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Ładnie się zbiera ..... prawie jak Mój :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chico Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 cos do jazdy na wprost nie mogę linkować wieć fote wstawiam19500pln520 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Ładnie się zbiera ..... prawie jak Mój :DTy się nie liczysz, za dużo nadlubałeś.Czy DS2500 nadają się na ulicę? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi