Bonusik Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 po zaglądnięciu na stronę stwierdzam, że pod hasłem "więcej informacji" przydałby się pod każdym motocyklem rok produkcji, a nie skopiowane skądś kawałki danych typu "rozrusznik elektryczny" (poza może jakimiś crossami jeszcze jakieś współczesne mają inny?). taka uwaga na marginesie Trafna uwaga, przyznaje że nie zwróciłem na to uwagi przy wysyłaniu informacji o motocyklach informatykowi.Tak, obecnie cena rynkowa motocykli oscyluje w granicy 12-16 tys zł za ładne egzemplarze (pomijam koszty przygotowania motocykla do sezonu i zabezpieczeniu przed kradzieżą czy wypadkiem), gdy kupowałem je prawie 3 lata temu ceny te były znacznie wyższe. Systematycznie co roku motocykle sa dokupowane, muszę przyznać że prowadząc serwis, stałym klientom daję zastępczy motocykl zupełnie za darmo, podobnie w przypadku szkody z OC sprawcy, Jeśli ktoś uszkodzi wam samochód czy motocykl, ubezpieczalnia z tytułu sprawcy OC ma na ten czas zapewnić pojazd zastepczy, by nie tracić sezonu warto wtedy wpaść do wypożyczalni :) Cytuj www.BonusRent.plwww.MotoBonus.euwww.BonusBus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4jku Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Z ciekawości zapytam: czy masz ac na motocykle które pożyczasz? Chodzi o sytuację jak ktoś np. zaliczy glebe... Cytuj Heartstone. Link do założenia konta z nagrodą za aktywację :) https://battle.net/recruit/SGD6NTGVLV?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 A mnie irytuje robienie z forumowiczów durnia wpisem, że poniższy wątek nie powstał w celu reklamy konkretnej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Ewidentnie oferta dla bogatych więc ja bym skupił się na czopkach. Mało to prezesów co by se harlejem pojeździli?tylko dużego HD ciężko kupić za 15kzł ;) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Spoko, dla takiego prezia shadowka też będzie 'harlejem' :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 A mnie irytuje robienie z forumowiczów durnia wpisem, że poniższy wątek nie powstał w celu reklamy konkretnej firmy. ależ jest w reklamie ;)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Jest, wiem, odniosłem się do pierwszego wpisu i faktu że autor pierwotnie temat umieścił w piwie. Ale poza tym pierwszym wpisem nie mam uwag, to już przecież coraz powszechniejsza praktyka mieszać biznes z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi