Natalia Cattiva Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 ta jest ;) bedziemy sie lapac Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Byłem, ale krótko. Ludzi mało, trasa super, pogoda do dupy... Mogli by zrobić to w sierpniu to by b było znaczne lepiej Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 I się nie odezwał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 18 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) już dojechali :D :D ? w sumie byłem ja , midnajt , szemek69, natalka , limo , finczer na początku podobno i pewno żółf skoro łatwił wejścia na padok ale ja ich nie widziałem mimo że piżdziło jak w kieleckim , co jakiś czas padało , fajnie było lepiej niż rok temu zorganizowana strefa dla kibica bo więcej szło zobaczyć i ogólnie nie żałuje mimo że pod koniec byłem taki głodny że kichy mi dubstep grały :D Edytowane 18 Września 2016 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fincher Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Mój znajomek w drodze na zawody został trafiony drzwiami. Facet zatrzymał się, a synek chciał wyskoczyć do lasu za potrzebą, otwierając drzwi trafił w jadący motocykl. Motocykl połamane plastiki, u kierującego złamana lewa ręka.. Szkoda że nie udało się z Wami spotkać, ale trzeba było pomóc chłopakowi. Mam nadzieję że uda nam się poznać przy kolejnej b okazji Edytowane 18 Września 2016 przez fincher Cytuj Łoś50>Dragstar125>CBR125>FZS600>FZ6>CBR600>SV650>FZS1000>Versys650>G310r/gs>F850GS>K1600Gt>RnineT Scrambler>R1250GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Dojechali dojechali :) Miło było poznać, kolejne spotkanie z browarem w ręce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 już dojechali :D :D ? w sumie byłem ja , midnajt , szemek69, natalka , limo , finczer na początku podobno i pewno żółf skoro łatwił wejścia na padok ale ja ich nie widziałem ta dojechali ;)wszystko sie zgadza tylko zolwia nie bylo ;)no i szkoda tylko ze ja wiedzialam gdzie jest Blazusiak, ale on nie wiedzial gdzie jestem ja ;) reszta extra PS jak ktos mi chce wyprac buty to smialo ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 18 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Miło było poznać, kolejne spotkanie z browarem w ręce :) no też tak myślę :D jak ogarnę do jakiegoś możliwego stanu auto i choć jeden offroad to wiszę ntalce kołbiel mam nadzieje że w tym roku zdąże to się zrobi ognisko :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Jestem za ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidon Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Byłem w niedziele od początku do końca imprezy, pogoda jak dla mnie była w porządku, nie kurzyło się i gogli nie wyciągałem z plecaka, podjazd do mety jak i odcinek hard enduro był srogi i zweryfikował umiejętności. 3 okrążenia po 20 kilometrów na takich odcinkach i w takich warunkach to wyczyn, mega wyczyn, poziom bardzo wysoki aż za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Aż się chce wystartować :D Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Jestem za ;)no to oby zima szybko nie przyszła a ja działam , znaczy zbieram wodę i olej :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Działaj działaj, miejscówa przy Wiśle też się znajdzie :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Działaj działaj, miejscówa przy Wiśle też się znajdzie :) ja obiecywałem natali słynną kołbiel , ale przyznaje się bez bicia , że słowa dotrzymałem jak jogurt mówiąc że łysemu zapłaci , spróbuje jeszcze się zrehabilitować ale teraz chyba natalce się sprzęciwo zj**ało i jest lipa jak w okolicy bristola , ja szczerze jakoś myślałem że szemek jest z kluczborka i tak sobie myślę na h*j on jechał do Warwsiawki a tu proszę tak go halówki wciągnęły że teraz jadąc do opolskiego nie będzie u kogo się zatrzymać jak się gruz rozleci :( no ale to większa ekipa na ognisko będzie....... co nie zmienia faktu że jestem na tyle po**bany że pojadę 200km w jedną żeby pojeździć po dziurze w ziemi jakich u mnie też sporo także spokojnie damy radę :D kwestia tylko czy dojadę .. Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Michoa Huske rozlozylam jak tylko wstalam z wyra, takze koza ogarnieta.Teraz jeszcze tylko ja musze dojsc do siebie i bedzie GIT ;) i spokojnie, ja cierpliwa ;) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi